Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, mikor teherbe...

Kismamák, mikor teherbe estetek éreztetek szurkálásokat? Ha igen hol és kb mikortól?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 07:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt 1-1,5 héttel szurkált a hasam alja középen.
2014. aug. 12. 07:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nekem 5.én kellett volna megjönnie,megmondom őszintén 1éve tervezzük a babót:$,de nemsikerült,volt 5hó pihi mert elkellett utaznom.Aztán 2hónapja ismét együtt vagyunk a párommal,azt hittem egyből sikerül csalódtam újra.Na ebbe a hónapban nemigazán gondoltam rá hogy sikerül,vártam a menszeszem mire észbe kaptam hogy 4napja késik:D..pénteken teszteltem pozit,tegnap ismét és erősödött.Boldog vagyok,de ugyanakkor tavalyi vetélésem miatt picit aggódom mert napközbe párszor érzem ezeket a szurkákat,és hol erősebb hol gyengébb..néha mintha összevissza szurkálna:/..azt mondják normális,8.ra kaptam orvoshoz időpontot.Azt mondják ne menjek korán megint mint tavaly mert az sem tesz jót,igyhát izgulok és pihenek
2014. aug. 12. 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Már a beágyazódástól érezheted aktus után 2-3 héttel! Én is éreztem szurkált a hasam nekem bal oldalt! A legelső tünetem ezen kívül a haspuffadás volt!
2014. aug. 12. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj természetes ha itt ott szurkál hisz húzódnak az izmok! Nekem is sokat szurkált nincs ezzel gond! Amikor el vetéltem ez előtt nem is volt tünete csak elkezdtem vérezni! Amíg érzed a tüneteket és nem vérzel nincs gond a húzódásra meg szedj magneB6-ot! Sok egészséget és gratulálok!
2014. aug. 12. 07:38
 5/12 A kérdező kommentje:
oh,háth haspuffadás nekemis van nemis 1szer,valamint baloldalt szurkál nekem is de van hogy a köldöknél van h ritkábban jobb oldalt ezért nemértem:/ tegnap már azt mondták hogy a méh-mélepény növekedése miatt..remélem énis hogy nemvalami más.Valamint a melleim fájnak és fehéres folyásom van
2014. aug. 12. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Én bal oldalon, és a szurkálás enyhe kifejezés rá. :)
2014. aug. 12. 07:40
 7/12 A kérdező kommentje:
hm köszi ez"nyugtató":D és orvosnál voltál már? De am nekem nemcsak lennt néha feljebb is szurkál oldalt,enyhébbkis görcseim akadnak,ienkor pihenekis nehogy valami legyen...de am nekemis erősebben is szokott ilyenkor aztán imádkozok nehogy baj miatt csinálja ezt..
2014. aug. 12. 07:44
 8/12 anonim ***** válasza:
lehet a puffadás miatt is szurkálhat feljebb ahogy mozog a levegő bent!! Nekem még a nemi szervemhez is be be nyilat a fájdalom!
2014. aug. 12. 07:49
 9/12 A kérdező kommentje:
uh azért eddig ott nemérzem,csak köldök baloldal lennt feljebb meg néha jobb oldal..készz vicc..majd ak nyugszok meg teljesen hamár a karjaim közt tartom:(:)...
2014. aug. 12. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is mindenhol szurkált össze - vissza. Én is frászt kaptam tőle, mert az előző 2 gyerekemnél semmit sem éreztem. Hol az alhasamban szurkált, hol oldalt, hol meg egészen a köldökömnél, és sokkal rosszabb volt, amikor még puffadtam is mellé. Mostanra a szurkálás elmúlt :) 14 hkm
2014. aug. 12. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!