Kismamák akiknek sikerült és tervezték, elmondanátok mit éreztetek az ovulációtok után (tól)?
Semmit! Egyik gyermekemnél sem volt semmi jel.
Annyian irjàk itt is feszül a mellem, faj a hasam... Lehet terhes vagyok...
Az egyetlen tünet, ami 90% hogy terhes vagy, ha kimarad a menses.
Ennyi erővel ha oda figyelek a testemre, néha szédülök, estére fej a fejem, a szemem, fáradt vagyok... Lehet agy daganatom van...
Semmit. Kimaradt, teszteltem.
Nem akartam nagyon foigyelni a testem, mert ki tudja mit magyaréztam volna be magamnak. Egy évig próbálkoztunk. Szándékosdan sose figyeltem a jeleket, mert egy év alatt már bezakkantam volna ebbe.
én 5.naptól éreztem,pedig szoptattam,nem terveztünk tesót.
4.nap éjszaka görcsöltem,azt hittem megfog jönni.másnap reggel elég kemény hányinger cigitől és kávétól.rá 2 napra jött a faradtság és a nem vagyok egyedül érzés.
10dpo-n medi-lab pozitív lett,és csak az általam tudott nap következmény lehetett,mert csak akkor voltunk együtt a hónapban
Kedves Éva,
a peteérés nem ugyanaz mint az ovuláció. A peteérés egy hosszabb folyamat. AZ az időszak, ami idő alatt beérik a pete a tüszőben. Ez menzitől tart ovulációig. Az ovuláció pedig a tüszőrepedés, vagyis az az esemény, amikor a beért pete kiszabadul a tüszőből.
Hali
Nekem első perctől megvoltak a jelek, és nem testi jelek voltak. Nagyon nyugodt voltam és jókedélyű és este zuhany után a párás tükörre mindig rajzoltam egy mosolygós arcocskát. Tudatosan nem tudtam akkor még, hogy "beköltöztek hozzám" :) aztán késett, vettem egy tesztet, ami pozitív lett és már mentünk is dokihoz, ahol kiderült, hogy 2,4 cm a kis minimanó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!