12 dpo-n teszteltem x-epillel, mintha lenne rajta egy halvány második csík. Bizakodhatok?
Kedves utolsó előtti válaszoló! Abból gyanítottam, hogy talán sikerült, hogy félóránként pisilni kellett járnom. Először azt hittem felfáztam, de nem fájt semmi. 2 nap után esett le, hogy talán baba miatt, mert a kisfiamnál is ez volt az egyik első jel. A másik, amiből már sejtettem, hogy valami van, hogy sokkal több lett a folyásom. Nagyon drukkolok neked! Megírod majd, hogy mi lett?
Ma reggel újra teszteltem, most már azért nyugodtabb vagyok az eredményt látva. :)
Igen,megírom, köszi a választ. Nekem is folyton pisilnem kell és ez már több, mint 1 hete tart...eddig is gyakran jártam, de ez már nálam is kóros :) Nagyon bizakodok a holnapban :)
Ez a teszted már jóval erősebb :)
Újabb teszt, szépen erősödik. :)
Holnap megyek a dokimhoz. Sok mindent nem fog még látni, de az előzményeim miatt kell a hormonpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!