Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előbbre hozhatja a cickafark...

Előbbre hozhatja a cickafark a peteérést?

Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint 27-én kellett volna lennie pé-nek, de tök száraz voltam meg semmit nem is éreztem ami pé-re utalt volna. ebben a ciklusban kezdtem el inni a cickafark teát, és 24-én volt bő folyásom krémes-nyálkásnak mondanám... szerintetek lehetett akkor pé-m? lehet a teától hamarabb volt? légyszi aki tapasztalt már hasonlót v hozzá tud szólni segítsen... nagyon szeretnénk kisbabát, de sajnos nem tudunk sürün együtt lenni a munka miatt :(
2014. aug. 29. 11:40
1 2 3
 21/29 Debi123 válasza:
Én 4 éve probálkozom de mondjuk én ilyen teákat stb nem probáltam. Meg igazán nem is értek ezekhez a dolgokhoz h hőmérő, pete érés figyelése stb. Légyszi segitsetek
2014. szept. 7. 23:12
 22/29 A kérdező kommentje:
Én olyat iszom hogy cickafark tea menzesz elejétől kb a 14-15. napg utána pedig palástfű a ciklus végéig.napi 2 csésze... Olvastam h sokaknak segített,pl csinált peteérést a cickafark meg akinek túl hosszu a ciklusa lerövidíti stb. A palástfű meg a beágyazódásnál segít. Hömérőzni nem szoktam csak mostanában méregettem meg régen mêrtem 1 honapig
2014. szept. 8. 12:51
 23/29 anonim ***** válasza:
A teát én is így iszom. A hőmérőzés lényege az, hogy mindenen reggel, rögtön ébredés után, ugyanabban az időpontban megméred a hődet, lehetőleg nyelv alatt.Ezt felírod, feljegyzed, én a fertilityfriend.com-on vezetem, ott magától behúzza az ovu kb. időpontját. Az ovu előtti szakaszban alacsonyabb a hő, bár 1-2-3 tizedes eltérések vannak. Peteéréskor leesik, utána ismét emelkedik, pár tizeddel magasabbra, mint az első szakaszban. Pontos leírás rengeteg van neten.
2014. szept. 8. 12:55
 24/29 A kérdező kommentje:
Te mióta iszod? Nekem első hónap, de érzem h megfog jönni a napokban :-(
2014. szept. 8. 13:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Első hónap, most vagyok a 25. napon.
2014. szept. 8. 16:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja és napi 1 csésze, mindegyikből.
2014. szept. 8. 16:35
 27/29 A kérdező kommentje:
Én a 29. napon vagyok. Naptár szerint csütörtökre nem várom...
2014. szept. 8. 16:40
 28/29 A kérdező kommentje:
Ja még annyi h én nálunk csak filteres teát tudok venni.az is jó? :-/
2014. szept. 8. 16:47
 29/29 anonim ***** válasza:

A filteres nem jó, abban minden szemét van, csak szálas tea nem vagy csak nagyon kevés.

És természetesen egyik gyógytea sem érintkezhet fémmel! Se fém kanál, se szűrő, se edény.

2015. ápr. 13. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!