Előbbre hozhatja a cickafark a peteérést?
Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint 27-én kellett volna lennie pé-nek, de tök száraz voltam meg semmit nem is éreztem ami pé-re utalt volna. ebben a ciklusban kezdtem el inni a cickafark teát, és 24-én volt bő folyásom krémes-nyálkásnak mondanám... szerintetek lehetett akkor pé-m? lehet a teától hamarabb volt? légyszi aki tapasztalt már hasonlót v hozzá tud szólni segítsen... nagyon szeretnénk kisbabát, de sajnos nem tudunk sürün együtt lenni a munka miatt :(2014. aug. 29. 11:40
1/29 anonim válasza:
nekem két nappal hozta előre. Aminek én örültem. :)
2/29 A kérdező kommentje:
lehetséges szerinted h akkor nekem is hamarabb volt? nagyon jó lenne ha ebben a hónapban sikerülne :)
2014. aug. 29. 12:10
3/29 anonim válasza:
múlt hónapban a 28. napon volt ovum. Nem volt se nyák, se semmi előtte. Most vagyok a 15. napon, most van bő folyás, remélem nekem is előbbre hozza.
4/29 anonim válasza:
Miért ne lenne lehetséges? :) Nekem minden teás ciklusban hamarabb volt, mint nem teásban.
5/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) akkor van remény :) nekem ez az 1. teás hónap
2014. aug. 29. 13:08
6/29 anonim válasza:
Kiegészíteném, hogy csak a napi két csésze hozta előre, amikor csak egyet ittam, akkor nem.
7/29 A kérdező kommentje:
Menstruacio 2 napjan kezdtem 1 cseszevel majd ahogy elmult 1-1 csesze eggele és este.most a palastfuvet iszom. Te meddig ittad?az segitett teherbe esni?mert mi mar majdnem 1 eve probalkozunk
2014. aug. 29. 16:27
8/29 anonim válasza:
Az az igazság, hogy babásodási céllal precízen (így együtt) két ciklusban ittam és mindkétszer babás lettem. ;-)
9/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok :-) akkor remelem ez nekunk is be fog válni :-)
2014. aug. 29. 18:05
10/29 anonim válasza:
Ámen! :) akkor már a ciklus második felében jársz? ;-) Hol, ha szabad érdeklődnöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!