Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez beágyazódás vagy a...

Lehet ez beágyazódás vagy a mensit érzem?

Figyelt kérdés
Ma van a 6.napom ovu után.Egész nap görcsölget a hasam,hol jobban,hol kevésbé és a derekam is fáj.A hőm 36,9.Tegnap egész nap szúrt a méhem körül és a petefészkem.Úgy érzem,bármelyik pillanatban megjön.Lehet ez beágyazódás?A legtöbben azt mondják,nem lehet megérezni,viszont a mensiig még minimum 5 nap.
2010. jan. 16. 20:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Szia.Nekem szinte tegnapig nem fájt semmim,de ma reggelre leesett a hőm és már meg is jött.Ez van, majd legközelebb.Lehet,túl görcsösen akarom.

Neked kívánom,hogy babóca legyen a pocidban.Mindenképpen írd meg,mi lett belőle.

Tesztet még nem csinálsz?Lehet, már kimutatná.

2010. jan. 21. 11:03
 12/28 anonim ***** válasza:

Szia! megint visszajött a görcsölgetés:((Ebből mensi lesz:(((

Na majd a jövőhónapban;)

2010. jan. 21. 20:05
 13/28 anonim ***** válasza:

Nekem még mindig nem jött meg,pedig vannak görcseim rendesen, igaz nem tart egész nap mint mensinél de ha jön akkor nagyon erős. Néha már futok a wc-re,hogy most biztos megjött de eddig semmi, de mivel más tünetem nincs, így valószínűleg valamiért késik.Amit viszont nem szokott.

2.ik.

2010. jan. 24. 08:17
 14/28 A kérdező kommentje:
Juj, de izgi.Miért nem csinálsz már tesztet?Engem megölne a kíváncsiság!Szerintem babás leszel,mert sokak szerint a mensi görcsök jelen vannak a terhesség elején,mivel a szervezeted még a mensire készült fel.Nagyon nagyon szorítok.Türelmetlenül várom az eredményt!:-)
2010. jan. 24. 09:49
 15/28 A kérdező kommentje:
Na,mi újság? Csináltál tesztet?
2010. jan. 25. 10:25
 16/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem .Sajnos vagy egy tünetem ami biztos mensit jelez.Rettenetes ideges leszek 2 másodperc alatt, és lever a víz.Ez sajnos mindig előtte 2 nappal kezdődik.Tegnap jelentkezett 1x, ma már sokkal rosszabb, gondolom holnap megjön:((((Ha nem akkor tényleg tesztelek, mert már így is sokat késik.

Majd legközelebb, bár most a csalódottságtól, még a kedvem is elment :((((((

Kívánok neked mielőbbi baba várást:)

Majd ha gondolod írj.

2010. jan. 26. 14:20
 17/28 A kérdező kommentje:

Ne legyél elkeseredve.Fog jönni a babuci,csak még valami miatt várat magára.Én is nagyon csalódott voltam a múlt héten,de megpróbálok másra koncentrálni,mert eddig minden hónap csak e körül forgott.Épp a napokban láttam egy nagyon jó filmet (Végtelen hit),amelyikben 4 év után jött össze a párnak.Érdemes megnézni,feltöltött éj erővel és reménnyel.

Kívánom,hogy a holnapi teszted + legyen.

2010. jan. 26. 18:26
 18/28 A kérdező kommentje:
Mi lett az eredmény?Szorítottam,hogy meglegyen a 2 csík.Majd írj,ha tudsz.Nagyon kíváncsi vagyok.Drukk!
2010. jan. 28. 17:33
 19/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem vagyok okosabb, annyira nagyon halvány valami volt a teszten, hogy szerintem negatív.De hogy miért nem jön meg, nem tudom,most azt hiszem megvárom a hétvégét, ha továbbra sem jön meg akkor újra tesztelek, ha sem mutat semmit megyek dokihoz:((

Köszi,hogy írsz.

2010. jan. 29. 08:02
 20/28 A kérdező kommentje:

Hát,attól még nyugodtan baba lehet a dologban.A nagyon halvány csík is csík.Az egyik barátnőmnek csak a 6.héten mutatta ki a teszt.Lehet,nálad is az a helyzet,hogy a szervezeted még nem termelt elég HCG-t.Szerintem nem ok nélkül késik,főleg,ha előtte sosem szokott.

Bárcsak nekem is késne már...

Várom a fejleményeket.Szorítok keményen :)

2010. jan. 29. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!