Lehet ez beágyazódás vagy a mensit érzem?
Szia.Nekem szinte tegnapig nem fájt semmim,de ma reggelre leesett a hőm és már meg is jött.Ez van, majd legközelebb.Lehet,túl görcsösen akarom.
Neked kívánom,hogy babóca legyen a pocidban.Mindenképpen írd meg,mi lett belőle.
Tesztet még nem csinálsz?Lehet, már kimutatná.
Szia! megint visszajött a görcsölgetés:((Ebből mensi lesz:(((
Na majd a jövőhónapban;)
Nekem még mindig nem jött meg,pedig vannak görcseim rendesen, igaz nem tart egész nap mint mensinél de ha jön akkor nagyon erős. Néha már futok a wc-re,hogy most biztos megjött de eddig semmi, de mivel más tünetem nincs, így valószínűleg valamiért késik.Amit viszont nem szokott.
2.ik.
Szia!
Még nem .Sajnos vagy egy tünetem ami biztos mensit jelez.Rettenetes ideges leszek 2 másodperc alatt, és lever a víz.Ez sajnos mindig előtte 2 nappal kezdődik.Tegnap jelentkezett 1x, ma már sokkal rosszabb, gondolom holnap megjön:((((Ha nem akkor tényleg tesztelek, mert már így is sokat késik.
Majd legközelebb, bár most a csalódottságtól, még a kedvem is elment :((((((
Kívánok neked mielőbbi baba várást:)
Majd ha gondolod írj.
Ne legyél elkeseredve.Fog jönni a babuci,csak még valami miatt várat magára.Én is nagyon csalódott voltam a múlt héten,de megpróbálok másra koncentrálni,mert eddig minden hónap csak e körül forgott.Épp a napokban láttam egy nagyon jó filmet (Végtelen hit),amelyikben 4 év után jött össze a párnak.Érdemes megnézni,feltöltött éj erővel és reménnyel.
Kívánom,hogy a holnapi teszted + legyen.
Szia!
Hát nem vagyok okosabb, annyira nagyon halvány valami volt a teszten, hogy szerintem negatív.De hogy miért nem jön meg, nem tudom,most azt hiszem megvárom a hétvégét, ha továbbra sem jön meg akkor újra tesztelek, ha sem mutat semmit megyek dokihoz:((
Köszi,hogy írsz.
Hát,attól még nyugodtan baba lehet a dologban.A nagyon halvány csík is csík.Az egyik barátnőmnek csak a 6.héten mutatta ki a teszt.Lehet,nálad is az a helyzet,hogy a szervezeted még nem termelt elég HCG-t.Szerintem nem ok nélkül késik,főleg,ha előtte sosem szokott.
Bárcsak nekem is késne már...
Várom a fejleményeket.Szorítok keményen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!