Utalhat terhességre? . Igy azok szerint amiket leirtam
Ėn is igy jàrtam pont mint te kėrdezö,csak nalam az aktus utan 1 hetel kezdodtek ezek a dolgok.Bàr ėn nem terhessėgre gondolok hanem felfàzàsra,sokat pisiltem nem fajt nem csip stb..
Utana jott a derek fajas ės a mell ėrzėkenysėge. Ugy gondolom ez mind a nem konkrėt terhesegu tünet,legelsö ami * àlltalàban *terhessėgre utalhat ha nem jön meg a mesntriacio.
Addig nem igazan vennk eszre hogy baba van e a dologban vagy sem .
Nekem vasarnap kell megjonnie...*ha megjon meg,ha nem akkor tesztelek.
Hàt attol függ kėrdezö,valakinek ki mutataja aktus utàn pl. 17 napon van ilyanis akinek csak a menstruacio elott 1,2 nappal vagy aki menstruacio utan tesztel csak pozitivat.
Probalj mwg venno olcso tesztet amiben 2 db van ės egyet elvegzel.pl holnap reggel 1 vizeletedbol. Es a masikat csak akkor ha nem.jon meg a menstruaciod... lehet neked kimutatja ha pozi,lehet csak 1.2. Hetmulva lesz kimutathato ha babas vagy.
Szurkolok.neked.
Majd ird meg ha teszteltel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!