Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses előtt kb.5 nappal...

Menses előtt kb.5 nappal reggeli vizeletből ovulációs teszt halványan (de láthatóan) pozitív terhességre is utalhat?

Figyelt kérdés
A ciklusom 17.napján volt ovuláciom,e szerint vasárnap kellene megjönnie...
2014. aug. 26. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, használható jóstesztként az ovulációs teszt, csak reggeli első vizeletből kell csinálni és figyelni, hogy erősödik naponta.
2014. aug. 27. 22:49
 12/12 anonim válasza:
Nálam is ez volt!Mikor nem jött meg 2 napja csináltam egy lh tesztet délután 2-kor.Életemben nem volt olyan pozitív még az lh-m.Azért mert ez már a terhességemet mutatta ❤ Sajnos csak másnap tudtam tesztet venni,és aztán láttam csak meg az erős pozi hcg tesztemet.Tehát igen is jól működik jóstesztként!Nekem be vált!
2022. jan. 26. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!