Első babynél hogyan mondjam el a páromnak, hogy Kisbabánk lesz?
Menjetek el stálni.. :)
Vagy főzzél finomat :-)
Vagy vidd be egy baba boltba.. Titokban ne mond hova mentek :-)
Amugy meg gratulálok!:)
Mikor derült ki?:)
Kedves első,itt tettem fel először kérdést,hogy szellemcsík e vagy sem,mert még nem mertem elhinni. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kedves elsőnek még mindig,bocsi,hogy több részletbe. :)
18-án teszteltem a mensi késés 2. napján. Pozi lett feltettem a kérdésem ide,mert nemudtam eldönteni,hogy szellemcsík e vagy sem. Igazából még mindig hihetetlen. :) Nem élünk együtt,csak találkozgatunk. A szüleim eléggé ellenzik a kapcsolatom Vele,de érzem,hogy Ő az akire vártam. Terveztük június óta :) Hamar jött,mert úgylátszik érzi,hogy jó helyre jön és várjuk. :) Ezért szeretném különlegessé tenni. :)
Rajzolj a hasadra :)
Vacsi, és add át becsomagolva terhességi tesztet :)
Én Apukámnak adtam és azt hitte, hogy vércukormérő :D :D
Azóta is emlegeti a család :)
Nem nagyon tudok tippet adni, mert én mindháromnál a férjemmel együtt csináltuk a tesztet. Abból a részéből sem akart kimaradni <3
Tervezett babák voltak, ő mindig hamarabb érdeklődött, hogy megjött-e már,mint esedékes lett volna :)
Nekünk ez így nagyon jó volt. :)
Kedves utolsó: bocs az off-ért, de megkérdezhetném, hogy mit éreztél? Mármint testi dolgokat éreztél (ezekre lennék kiváncsi) vagy csak lélekben érezted, hogy anya vagy? :)
Kérdező: én pár nap múlva tesztelek, de figyelem a kérdésed, mert még én sem tudom, hogy fogom előadni, de valami nagyobb dolgot szeretnék én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!