Más is látja rajta a halvány második csíkot, vagy csak én?
2014. aug. 24. 15:32
11/18 A kérdező kommentje:
Szerdán mindenképpen újra tesztelek! Majd teszek fel arról is képet! Igen, én is tapasztaltam, hogy egyre több 20-as éveiben járó nő szeretne babát! :) Én hozzáteszem még, hogy van egy lassan 2 éves kislányom már! :)))
2014. aug. 24. 18:00
12/18 anonim válasza:
Szia nekem is nagyon halványan indult a teszt 4napjára vettem egy másikot és az erösebben kivehetöbben már pozitív lett!Nekem mindíg csak akkorlett még ha csak alig láthatóan is kécsíkos ha babucit jelzett most várom a 3.at :) Nagyon drukkolok neked!
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást! :) Remélem szerdára erősödni fog :) (végülis a mai teszt 4 nappal a nemvárt előtt volt)! Gratulálok a 3. babához! :) Nagyon szeretnénk kistesót a kislányunknak :)))) Bízom benne, hogy ez a hónap a miénk lesz :)
2014. aug. 24. 18:14
17/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti is látjátok... így talán nem én vakultam meg :)))) Remélem tényleg lehet hinni ezeknek az olcsó teszteknek!? Még 2 nap van a nemvártig! :)
2014. aug. 25. 07:16
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggel újra teszteltem, ugyanolyan vaterás one step tesztel, és nemhogy erősödött volna a csík.. full negatív lett! :( Meg nem jött még, és a hőm is 37,2. Hétfő előtt tuti nem tesztelek újra, ha addig nem jön meg! Úgy látszik, hogy ez a hónap se a mi hónapunk :(
2014. aug. 27. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!