VAN AKINEK JÚL 25-éN VOLT MEG UTÓRA TESZTELT MáR?
Figyelt kérdés
éN TEGNAP TESZTELTEM DéLUTáNIBÓL NAGYON NAGYON HALVáNY POZITíV LETT,HOLNAP REGGELIBÖL MEGLáSSUK MI FOG KIJÖNNI!3.BABÓCA LENNE!2014. aug. 22. 13:51
1/16 anonim válasza:
VAN EGY OLYAN GOMB A BILLENTYŰZETEDEN, HOGY CAPS LOCK. HA MEGNYOMOD, akkor ez történik és nem néz ki úgy a kérdés, mintha ordítanál.
2/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,nem volt szándékos!Nemszokásom ordítani :))
2014. aug. 22. 13:56
3/16 anonim válasza:
Mindig van troll vàlaszolo!!!
Irj ugy kėrdező ahogy neked jol esik.
Gratulàlok a babàdhoz"pozi tesztedhez":))
4/16 anonim válasza:
Szia!én keddre nem várom szintén harmadik baba de én ugy érzem megfog jönni de hétfőn mindenképp tesztelek hátha!Nekünk első probálkozos honap nektek?
5/16 anonim válasza:
Lefotozod had lássuk a teszteket? :)
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló aranyos vagy,de még nem éllem magam bele amíg nem lesz teljessen erös pozitív a teszt!
2014. aug. 22. 14:01
7/16 A kérdező kommentje:
Kedes 14.OO-ás nekünk is az elsö hónapunk!Nekem is olyan érzésem van mintha meg akarna jönni,de semmi,de így voltam a kislányomnál is meg most fáj a mellem is és az soha sem szokott menzi elött!Hányévessek a gyermekeid?Nekem 9 a kisfiam és 6 a kislányom.Nagyon drukkolok neked!
2014. aug. 22. 14:18
8/16 anonim válasza:
Halk gratula nekem július 21 volt meg utoljára azóta még nem jött meg neked mikor volt óvúd? nekem tuti késön és még akkor van ídöm jövöhétig
9/16 anonim válasza:
Keddes (14:00)vagyok!A kisfiamim 5 és 2 évesek remélem ha összejön akkor kislány érkezik! :) bár nekem nehezen jöttek 3 évre a nagy 4hónapra a kicsi!
10/16 anonim válasza:
Nekem is 25-én jött meg még nem teszteltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!