Mikor kezdjek el ovutesztelni?
Figyelt kérdés
Első tesztelős hónapom lesz és nem tudom hogy is kezdjek neki.Ciklusom általában 32-33 naposak és most tartok a 9-dik napon.Régebben hőmérőztem és a peteérésem hőmérőzés szerint 15-20 nap között van.Holnap szeretném elkezdeni megint a hőmérőzést és egészíteném 14 nap körül teszttel.Szerintetek jó lesz így?Mikor kell tesztelni?Hány napig?
Köszönöm a segítséget.
2014. aug. 24. 14:17
1/6 anonim válasza:
A helyedben én a 12.napon kezdeném,hogy lásd a változást!mert ha 15.napon lesz pozi,akkor már a 14.napon is erős lesz,viszont ha a 12.napon kezded,akkor tudsz viszonyítani!
2/6 anonim válasza:
Megint én!a többi kérdésre is válaszolva!mindig délután tesztelj 4-5öra fele,előtte legalább 3órával nem inni,nem pisilni!én mindig 5kor csináltam,2kor elmentem pisilni,és onnantól csak a teszthez pisiltem,és csak vizet kortyolgattam!
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerdán elkezdek tesztelni.Remélem elég lesz az a 15 teszt amit rendeltem :).Azt elfelejtettem,hogy ugye akkor pozi ha ugyan olyan erős vagy erősebb a tesztcsík mint a kontroll csík?És az utolsó pozi utáni első nega napon van peteérés?Köszi a választ :)
2014. aug. 24. 14:42
4/6 anonim válasza:
Megint én :)pozi után 12-36órával van ovu!tehát célszerű az elaő pzi napon és a negatív napon együtt lenni,nehogy lemaradjatok!
5/6 anonim válasza:
Jah,bocsi!:) igen akko pozi,ámbár nekem a vateráról rendelt one step teszt soha nem volt oan erős,de a kövi napon tudtam,hogy az volt a pozi,és az utánna lévő ciklusban már tudtam,hogy milyennek kell lennie
6/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszi.Nekem 25-ös One Step van,neten rendeltem de nem vateráról.
Nagyon bizakodom benne,hogy segít, habár az orvos szerint minden rendben de 2 éve nem jön a baba így gondoltam kipróbálom.
Viszont enyhe szurkálásokat érzek a bal petefészkemben és tegnap meg ma hátfájásom van...hát nem tudom.
2014. aug. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!