Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhesség?

Szerintetek terhesség?

Figyelt kérdés

27-28 napos ciklusaim vannak. Peteérést vérzés kiséri 2 napig,de ez volt már 15.napon is,leginkább mégis 18-19. nap körül szokott lenni. Tehát a luteális szakasz 9-10 nap,ez nem túl kevés?Utolsó menzeszem július 31. 9.-én és 16.án(megszakításosan) voltunk együtt a párommal. 17.én szúrt egész nap a hasam,19.én pedig jött a szokásos ovus vérzés.Egyébként több szokott lenni.Aztán tegnap 23.án rozsdabarnás pecsételésem volt mikor megtöröltem,nem mindig kb 2x-3x. Ma is volt de ma már nagyon sötétbarnás és kevesebb.Ma van a ciklusom 25.napja . Szerintetek a 17.ei tényleg ovus vérzés volt? Akkor viszont a mostani kis barnázás micsoda?

Esetleg lehetséges a terhesség?A kötözködőknek annyit,hogy szeretnénk majd babát csak költözésig várni akarunk vele,új munkahely ,miegymás,picit szokni az ottani körülményeket ,aztán belevágunk. Tehát ha lenne nem gond,nagyon örülnék neki,a véleményetekre vagyok kiváncsi.Olvastam erről a beágyazódási vérzésről,ezk lehet az,mert szerintem az nagyon ritka.Meg ki,hogy és mit tapasztalt,esetleg akik megszakításosan voltak együtt.lett e belőle terhesség. Többször voltunk egymás után,tehát nem volt vizelet ürítés,azt olvastam ,így esélyes a dolog.

Köszönöm szépen előre is a véleményeteket,tapasztalatotokat!! S.A.

2014. aug. 24. 11:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja azt még elfelejtettem írni,hogy 23.án és 24.én nagyon szurt a bal petefészkem,és a hasam alja,és ha tüsszentek akkoris baloldalt beleszur. A hőmről sem irtam,tegnap és ma 37,2 elötte 36,9 ...menzeszkor és után 36,4-5 körül van. 37,2 ig sose szokott felmenni,maximum az 37,1 volt eddig. Ez jelent -e valamit? Hőmérőzni meg azért hőmérőzök ,hogy majd mikor belevágunk a projektbe akkor tudjam hogy elötte mi hogy volt :-)
2014. aug. 24. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
22.én és 23án szurt*
2014. aug. 24. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez lehet terhesség is de lehet hogy már a közeledő mensit jelzi a barnázás, ezt lehetetlen most megmondani :)

Drukkolok hogy baba legyen :)

Nekem semmi tünetem nem volt amikor teherbe estem, csak a mellem nőtt meg egy kicsit, de még fájni se fájt. Szinte minden olyan volt mint mensikor, csak épp nem jött meg.

2014. aug. 24. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mintha magamat olvasnám 2 hónappal ezelőttről, ráadásul nálam korábban nem volt ovus vérzés, csak abban az egy hónapban, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok. A beágyazódásos pecsételés viszont nagyon ritka, sokkal valószínűbb, hogy ovus vagy hormonális okokból volt, ahogy a mostani kis barnázás is. A megszakítás nekünk is stimmelt, sőt, még időn túli pozitívat is teszteltem, de biztos, hogy nem volt baba, és ciszta sem volt, mert voltam orvosnál, és mindent rendben talált.

Vannak persze megszakításosan fogant babák, de ritka, és még kevésbé valószínűsíti a dolgot a barnázás, mert az meg még ritkább, hogy az terhességtől van. Én is nagyon szeretnék már babát, de még nekünk is várnunk kell munka miatt, ezért a megszakításos (nem lenne gond, ha becsúszna).

Nem akarlak elkeseríteni, én is szerettem volna nagyon, de sajnos nagyon kicsi az esély. Nade azért van olyan is, akinél volt baba, még ha nagyon-nagyon ritka is: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. aug. 24. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tapasztalatot! :-)
2014. aug. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!