Bella169 kérdése:
Hőgörbe. Szerintetek is tegnap volt ovulációm?
Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy mérem a hőmet. A múlt havi eléggé ugrált. A mostani jóval kiegyensúlyozottabb (nem olyan cikkcakkos. Viszont a múltkor ovulációnál többet és hirtelenebb esett, mint most.
A ciklushosszam elég változó. 31 és 39 nap között mozog. A múlthavi 34 napos volt. Ha ahhoz nézem a mostani diagrammmot akkor szerintem tegnap volt ovum, viszont ma szurkál a petefészkem környékén az alhasam.
Szerintetek?
2014. aug. 23. 18:35
11/22 A kérdező kommentje:
A mai 36,7 lett. Tehát feljebb ment. Nagyon reménykedem, hogy most összejön, bár az elmúlt 12 hónapban is mindig nagyon reménykedtem, de egyszer csak bejön végre.
2014. aug. 24. 09:43
12/22 anonim válasza:
akkor jó a feljebb ment!örülök!nekem mindig 3-dik nap húzta be kb az ovut!tehát ovu után 2 napra rá!
13/22 A kérdező kommentje:
A coverlinet mikor szokta behúzni? Azért kérdezem, mert kíváncsiságból felvittem a ciklus.hu-ra az előző ciklus adatait is, és be is húzta az ovut ami szerintem is akkor volt, viszont nem látom a coverlinet.
Ez az előző ciklusom:
2014. aug. 24. 09:53
14/22 anonim válasza:
nekem se azonnal húzta be az alaphőt mert azt jelzi!mert még csak ez a második hó mikor vezeted!lehet a következő ciklusba behúzza azt is!szerintem is akkor volt az ovud amikor behúzta!a mostaninál meg nem húzta be az ovut???
15/22 A kérdező kommentje:
Nem még nem húzta be. De jó lenne, mert így olyan bizonytalan és nem tudom mikor váltsak teát.
2014. aug. 24. 10:03
17/22 A kérdező kommentje:
Nem mindig. Pl tegnap szurkált, ahogy már írtam, de nem érem minden hónapban, így nem merem venni ha érzek valamit.
2014. aug. 24. 10:27
19/22 A kérdező kommentje:
Nem,még nem, pedig nem esett a hőm :(
2014. aug. 25. 21:21
20/22 A kérdező kommentje:
Na ma behúzta végre. Most akkor már csak várnom kell onnantól számítva egy 15 napot és kiderül mennyire voltunk sikeresek ebben a hónapban.
2014. aug. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!