Hőgörbe. Szerintetek is tegnap volt ovulációm?
Ez a második hónap, hogy mérem a hőmet. A múlt havi eléggé ugrált. A mostani jóval kiegyensúlyozottabb (nem olyan cikkcakkos. Viszont a múltkor ovulációnál többet és hirtelenebb esett, mint most.
A ciklushosszam elég változó. 31 és 39 nap között mozog. A múlthavi 34 napos volt. Ha ahhoz nézem a mostani diagrammmot akkor szerintem tegnap volt ovum, viszont ma szurkál a petefészkem környékén az alhasam.
Szerintetek?
még ez is elég ugrálós és a mensi után nehezen nyugszik...magas alaphő pm túműködésre is utalhat....de itt egy link...
Köszönöm a válaszokat.
1 válaszoló: épp ezért nem vagyok benne biztos mert én számítottam coverlinet ami nekem 36,58-ra jött ki és a mai hőm 36,6 tehát végülis minimálissal ugyan de coverline fölé ment, de akkor majd holnap meglátjuk.
Köszönöm a válaszokat.
1 válaszoló: épp ezért nem vagyok benne biztos mert én számítottam coverlinet ami nekem 36,58-ra jött ki és a mai hőm 36,6 tehát végülis minimálissal ugyan de coverline fölé ment, de akkor majd holnap meglátjuk.
3. válaszoló: pedig tényleg sokkal jobb és kb bő két hete csináltak ciklus 3. napján teljes hormonképet ahol minden értékem jó volt, tehát elméletileg nincs pajzsmirigy gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!