Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe. Szerintetek is...

Bella169 kérdése:

Hőgörbe. Szerintetek is tegnap volt ovulációm?

Figyelt kérdés

Ez a második hónap, hogy mérem a hőmet. A múlt havi eléggé ugrált. A mostani jóval kiegyensúlyozottabb (nem olyan cikkcakkos. Viszont a múltkor ovulációnál többet és hirtelenebb esett, mint most.

A ciklushosszam elég változó. 31 és 39 nap között mozog. A múlthavi 34 napos volt. Ha ahhoz nézem a mostani diagrammmot akkor szerintem tegnap volt ovum, viszont ma szurkál a petefészkem környékén az alhasam.

Szerintetek?

[link]

2014. aug. 23. 18:35
1 2 3
 1/22 Adrienn0122 ***** válasza:
Inkább ma lehetett. Igaz, hogy emelkedett a hőd, de így ránézésre szerintem ez még nem cover line fölötti hő. Ezt erősíti a mai szurkálás is.
2014. aug. 23. 20:15
 2/22 anonim ***** válasza:
a holnapi hő fogja eldönteni ha 36,8 felé megy akkor ma volt ha nem, akkor még nem volt ovud....
2014. aug. 23. 20:54
 3/22 anonim ***** válasza:

még ez is elég ugrálós és a mensi után nehezen nyugszik...magas alaphő pm túműködésre is utalhat....de itt egy link...

[link]

2014. aug. 23. 20:56
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

1 válaszoló: épp ezért nem vagyok benne biztos mert én számítottam coverlinet ami nekem 36,58-ra jött ki és a mai hőm 36,6 tehát végülis minimálissal ugyan de coverline fölé ment, de akkor majd holnap meglátjuk.

2014. aug. 23. 20:57
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

1 válaszoló: épp ezért nem vagyok benne biztos mert én számítottam coverlinet ami nekem 36,58-ra jött ki és a mai hőm 36,6 tehát végülis minimálissal ugyan de coverline fölé ment, de akkor majd holnap meglátjuk.

3. válaszoló: pedig tényleg sokkal jobb és kb bő két hete csináltak ciklus 3. napján teljes hormonképet ahol minden értékem jó volt, tehát elméletileg nincs pajzsmirigy gondom.

2014. aug. 23. 20:59
 6/22 anonim ***** válasza:
a tsh: 1-2 között kell hogy legyen ha babát akarsz- jó tanács ha nőgyógyász mondja hogy jó akkor az kb szart sem ér ha endokrinológus mondja azt már el lehet hinni de nekem még 2,5 is rámondta az endo doki, hogy jó...szóóval óvatosan hidd el amit mondanak....ciklus.hu-t tudnám ajánlani nézd meg....
2014. aug. 23. 21:20
 7/22 anonim ***** válasza:
ja hülye vagyok ez a ciklus.hu
2014. aug. 23. 21:22
 8/22 anonim ***** válasza:
bocsi csak megkevert hogy te számítottad ki...már késő van
2014. aug. 23. 21:22
 9/22 anonim ***** válasza:
egyébként azért nem is húzta még be a vonalat....tuti 36,8nál lesz a vízszintes vonal....
2014. aug. 23. 21:23
 10/22 anonim ***** válasza:
szia!szerintem augusztus 22-én 19 ciklusnapon!mai hőd milyen lett!
2014. aug. 24. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!