Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a BARÁTCSERJÉRŐL?

Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát, de össze-vissza menstruálok és így a peteérésem is kiszámíthatatlan. Kérlek segítsetek ki szedte és milyen tapasztalaitok vannak róla? Köszönöm!
2010. jan. 15. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
tobb mint 6 honapja szedem szorgalmasan, de meg nincs baba...:-( Bar a ciklusomat szepen beallitotta 28 naposra...a lutealis fazisom elotte csak 10-11 napos volt...a baratcserje beallitotta 13 napra...es szinte mindig ugyanazon a napon (cn 14 vagy 15) van peteeresem. Szoval ezekre jo volt....csak a baba johetne mar!!!!!
2010. jan. 15. 18:23
 2/10 anonim válasza:
Sikertelen babaprojektért a statisztikák szerint, 50-50% ban felelősek a résztvevők. Ne csak magatokban keressétek a hibát.
2010. jan. 15. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is ki akarom próbálni,még ezt a hónapot megvárom,hátha sikerült....még 3 nap a nemvártig,azt kipróbálom a barátcserje kapszulát!!Veszteni valóm nincs!!
2010. jan. 15. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Én most akarom eladni féláron a kapszulát. Új, bontatlan csomagolás. Sajnos 1 nappal vettük mielött pozitívat teszteltem mert azt hittük megint nem sikerült. És most van egy teljes dobozzal szóval ha valakinek kell légyszi írjon mert mi már nem tudunk mit kezdeni vele... Köszi
2010. jan. 15. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én pont akkor estem teherbe, amikor ezt kezdtem el szedni, de lehet, hogy csak véletlen.
2010. jan. 15. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Én közti vérzésre szedtem 3 hónapig, közben persze a babával is próbálkoztunk. A közti vérzés a 3. ciklusra teljesen elmúlt, és a baba is összejött. :-)
2010. jan. 15. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Mindenkinek jó babázást

2010. jan. 16. 05:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves 1. válaszoló! Hány hónap alatt tette rendbe a ciklusodat? Nekem is rövid a leutális fázisom (9-10 nap) és ebben a hónapban szedtem a kapszulát(napi 2X1-et), mégis megjött a 9. dpo-n. Érdemes új dobozzal vásárolnom?
2010. jan. 16. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem az első vagyok ugyan, de úgy tudom, hogy legalább 3 hónap kell, mire elkezdi kifejteni a hatását.
2010. jan. 16. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Elso valaszolo vagyok...ugy emlekszem, hogy 1-2 honap allatt beallt nekem...de igaza van az elottem szolonak, hogy elvileg 3 honap kell, hogy rendezze a ciklust! Ugyhogy szedd csak tovabb szorgalmasan!:-) Tenyleg hasznal!
2010. jan. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!