Ki hallott a Versys Klinikáról? Mik a tapasztalataitok?
A Versys Klinika egyik tulajdonosa és főorvosa Dr. Vereczkey Attila.
A múlt héten vádat emeltek ellene mert "vérlázító aljassággal" üzletszerűen csalt ki nagy összegeket 88 asszonytól.
Korábban meghamisította saját orvosi működési bizonyítványát ami miatt büntető eljárásban jogerősen elítélték.
A Magyar Orvosi Kamara kétszer is elmarasztalta etikátlan magatartása miatt.
Korábban szerepelt az APEH 100 millió forinton felüli adóhátralékosok listáján is.
Több ujságcikk jelent meg, hogy Vereczkey Attila felesleges műtéteket végez dupla pénzért.
Nem csak hallottam róla, jártam is ott. Életem legnagyobb hibája volt.
Egyrészt a Versys Klinikát kizárólag milliomosoknak találták ki, másrészt Dr Vereczkey Attila (Versys főorvosa) hatalmas csalódás volt szakemberként. Csak a pénzünk érdekelte, és semmit nem csinált, pedig a dupláját kérték el a lombik végén, mint amiről az elején szó volt. Mi meg bíztunk benne és fizettünk folyamatosan. Elvette az életem egyetlen álmát, mert már soha nem lesz pénzünk (jó szakembereknél ) lombikozni.
Nagyon rossz véleményem van róla.
Én csak jót tudok mondani a Versys Klinikáról. Ay első hely ahol azt érzem hogy tényleg foglalkoznak velem. Párommal mér nagyon érgen akartunk gyereket de sajnos soha nem jött össze és egy vetélésem után azt mondtam hogy elegem van. Ekkor találtam meg a doktor úrat. Vége volt egy olyan orvos aki foglalkozott velem attól függetlenül hogy fiatal vagyok. Nagyon sok helyen jártam már de sehol sem vettek komolyan a korom miatt.
Sok év várakozás után most várjuk a párommal az ikreket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!