Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hallott a Versys Klinikáról...

Ki hallott a Versys Klinikáról? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 17:25
 1/4 anonim válasza:

A Versys Klinika egyik tulajdonosa és főorvosa Dr. Vereczkey Attila.

A múlt héten vádat emeltek ellene mert "vérlázító aljassággal" üzletszerűen csalt ki nagy összegeket 88 asszonytól.

Korábban meghamisította saját orvosi működési bizonyítványát ami miatt büntető eljárásban jogerősen elítélték.

A Magyar Orvosi Kamara kétszer is elmarasztalta etikátlan magatartása miatt.

Korábban szerepelt az APEH 100 millió forinton felüli adóhátralékosok listáján is.

Több ujságcikk jelent meg, hogy Vereczkey Attila felesleges műtéteket végez dupla pénzért.

2011. ápr. 1. 00:35
 2/4 anonim válasza:

Nem csak hallottam róla, jártam is ott. Életem legnagyobb hibája volt.

Egyrészt a Versys Klinikát kizárólag milliomosoknak találták ki, másrészt Dr Vereczkey Attila (Versys főorvosa) hatalmas csalódás volt szakemberként. Csak a pénzünk érdekelte, és semmit nem csinált, pedig a dupláját kérték el a lombik végén, mint amiről az elején szó volt. Mi meg bíztunk benne és fizettünk folyamatosan. Elvette az életem egyetlen álmát, mert már soha nem lesz pénzünk (jó szakembereknél ) lombikozni.

Nagyon rossz véleményem van róla.

2011. aug. 9. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen rossz a tapasztalatotok. Én szerencsésnek érzem magam, amiért egy ismerősöm ajánlása alapján a Versysbe kerültem. Négy évvel ezelőtt laparotómiás műtétem, mert az orvos azt gondolta, hogy endometriózisom van. A szövettan sima sárgatest cisztát igazolt vissza, ami a hasüregbe volt. Két évig fogamzásgátlót ajánlott, hogy „biztos, hogy nem újul ki”, ezután sikertelenül próbálkoztunk, mert addigra már szerettünk volna kisbabát. A gyógyszer abbahagyása után fél éven át havonta többször jártam ultrahangra, hogy van-e tüszőérésem, eltelt egy év, semmi nem történt, az orvos mindig állította, hogy minden rendben, nyugodjunk meg. Utána orvost váltottam, elküldött hormonvizsgálatra, ahol mindent rendben találtak, amit az ultrahang is megerősített. Eltelt fél év, felkerestem egy harmadik orvos, aki ugyanezt monda. Februárban visszamentem a második orvoshoz, aki ismét ugyanazt mondta, viszont én éreztem, hogy valami nincs rendben. A barátnőm ajánlotta Dr. Vereczkey Attilát, március 14-én jöttem ultrahangra, ennek során kiderült, hogy mindkét petefészkemen 6-6 centis csokoládéciszta van, ami nem egyik napról a másikra került oda, de egyik orvos se vette észre, vagy legalábbis nem mondták soha, erre a mai napig nincs magyarázat. Április közepén volt a Versys Klinikán a laparoszkópiás műtét, Dr. Vereczkey Attila operált, ennek során maradéktalanul, szövődmények nélkül sikerült eltávolítani a cisztákat, megmaradt a petefészkem is, és a petevezetők is, úgyhogy szerencsére minden rendben, végre olyan vagyok, mint egy teljesen egészséges nő. A műtétből két hét után teljesen felépültem, egyáltalán nem volt olyan szörnyű, mint ahogy elképzeltem. Az orvosok és az ápolónők hozzáállása sokat segített, végig mellettem álltak, mindenben segítettek nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Most ott tartunk, hogy augusztus végéig természtes úton próbálkozunk, és szerencsére ennek már nincs semmilyen akadálya annak, hogy megérkezzen a baba. Én személy szerint mindenkinek ajánlom a Versys Klinikát, nekem minden szempontból csak pozitív tapasztalataim vannak.
2012. jún. 6. 12:33
 4/4 gulltopp válasza:

Én csak jót tudok mondani a Versys Klinikáról. Ay első hely ahol azt érzem hogy tényleg foglalkoznak velem. Párommal mér nagyon érgen akartunk gyereket de sajnos soha nem jött össze és egy vetélésem után azt mondtam hogy elegem van. Ekkor találtam meg a doktor úrat. Vége volt egy olyan orvos aki foglalkozott velem attól függetlenül hogy fiatal vagyok. Nagyon sok helyen jártam már de sehol sem vettek komolyan a korom miatt.

Sok év várakozás után most várjuk a párommal az ikreket :)

2013. okt. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!