Segitsekéget szeretnék kérni irtam nektek hogy 6 tesztet csináltam mind a 6 pozitiv de ma voltam a nögyogyásznál és semmit nem látott még petezsákot se szerintetek mi lehet akkor holnap megyek HCG vérvételre?
14-es
Elég szomorú, hogy ilyen az egészségügy.
Egy méhen kívül terhesség nem vicc.
Vácon az sztk-ba voltam. A medica nem látta a babát se hasi se hüvelyi UH-val. Azonnal és soron kívül levették a vért odaát a kórházban. És két órán beül megvolt az eredmény. A főorvos még négy kollégát hívott a szobába és csináltak még egy hüvelyi UH-t. És addig meresztették a szemüket még be nem azonosították a petezsákot.
Ők nem vették fél vállról a kérdést. Pedig valószínűleg a medica volt még elég tapasztalatlan ezért nem volt biztos a dolgában.
És mint tapasztalhattad ennyin múlhat egy élet.
Sajnálom ami veled történt. :(
Az enyém sem maradt...
21-es
Igen, sajnos elég szomorú. Egy hétig voltam kórházban, mert pecsételő vérzésem volt és hasfájásom. Azt mondták, hogy nem vagyok terhes. Én voltam hülyének nézve, mert biztos csak beképzelem a terhességet. Az egy hét alatt egyszer vettek tőlem vért és csak azt kérdezgették, hogy miért akarok én terhes lenni. Sajnos előfordul a méhen kívüli terhesség, ezt az ember el is tudná fogadni, de azért nem mindegy, hogy mi történik az emberrel olyankor. Éppen elég a baja az embernek, hogy várta azt a babát és mégsem "sikerült" de még le is hordják érte.
Kérdező. Azt nem láthatták, hogy méhen kívül van-e, hiszen nem vizsgáltak meg alaposan. Hüvelyi UH-n csak azt látják, hogy belül van-e.
22-es. Elképesztő ami veled történt és felháborító.... :(
Nekem se nagyon hitték el hogy terhes vagyok. De mondtam, hogy van 6 pozi tesztem. Ezért néztek gyorsan vérből. És mivel ott olyan mennyiséget találtak ezért biztos volt. Így csináltak mégegy UH-t. Akkor végül sikerült kideríteni, hogy valóban ott van és méhen belül.
Kérdező. Mikor volt Pé-d? és mikor voltatok együtt? Mikor kellett volna NEM megjönnie?
A fogantatáskor még nincs HCG. Az a beágyazódás után kezd termelődni.
Előző voltam.
Ha július 25-én volt pé akkor kb augusztus 8. körül kellett volna megjönnie.
Viszont ahhoz hogy baba legyen akkor kb 23-24-25-26-27-én kellett volna együtt lenni. Legalábbis akkor a legnagyobb az esélye, utána nem. Ha csak később nem volt spontán peteérésed.
Mikor volt meg utoljára?
És mikorra nem vártad?
Lehet, hogy nagyon korai terhesség..
Képet tudsz rakni tesztről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!