Segitsekéget szeretnék kérni irtam nektek hogy 6 tesztet csináltam mind a 6 pozitiv de ma voltam a nögyogyásznál és semmit nem látott még petezsákot se szerintetek mi lehet akkor holnap megyek HCG vérvételre?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 17:02
11/34 anonim válasza:
Én is kedden megyek dokihoz,drukkoljunk egymásnak! :)
12/34 anonim válasza:
Képet feltenni úgy tudsz, ha a képfeltöltés.hu-ra feltöltöd és onnan bemásolod a linket ide. Drukkolok
13/34 anonim válasza:
5-ös vagyok!
Milyen orvosokhoz mentél?
Mi az, hogy csak keddre van kész a vérvétel? Nekem max 2 órán belül megvolt az eredmény, mert ez nem játék!
14/34 anonim válasza:
13-as sajnos ilyen az egészségügy. Nekem 2 hét kellett, hogy elkészüljön az eredmény, de addigra sajnos késő lett.
A kérdezőnek sok sikert. drukkolok :-)
16/34 anonim válasza:
Nagyon pici a kép, de én így is jól látom a két csíkot. Szerintem lehet, hogy később fogant a babóca és azért nem látott még semmit a doki. Nekem amikor méhen kívüli terhes voltam, nem lettek ilyen tesztjeim, mindig csak halványak. Drukkolok
18/34 A kérdező kommentje:
tettem fel nagyobb képet ezt ma reggel csináltam
2014. aug. 22. 20:42
19/34 anonim válasza:
A picin is látszott, de ezen sokkal jobban kivehető. Szerintem nagyon szép pozitív. Bárcsak nekem is lenne már ilyen. :-)
20/34 A kérdező kommentje:
Remélem kedden már valamit mond a doki drukkolok hogy neked is hamarosan ilyen lehessen bár még én se élem bele magam
2014. aug. 22. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!