Tudnátok erre a problémára orvost ajánlani?
Figyelt kérdés
Menses előtt pár napig mindig pecsételő vérzésem van. A neten semmi jót nem olvastam róla, és tudom, hogy ezt nem kell készpénznek venni, pont ezért szeretném kivizsgáltatni magam. Tudnátok olyan SZEGEDI orvost ajánlani, aki foglalkozna ilyen jellegű problémával?2014. aug. 21. 14:23
1/4 anonim válasza:
Nincs nőgyógyász, akihez rendszeresen jársz? Gondolom ő tudna segíteni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Dr. Sikovanyecz János tudom ajánlani, ismered esetleg? Nekem ő a fogadott orvosom, szülés óta is hozzá járok, drága, de nagyon jó szakember, minden terén a szülészet-nőgyógyászatnak. Meddő párokat is kezel. Ha gondolod, elküldöm az elérhetőségét.
3/4 A kérdező kommentje:
akihez eddig jártam nem nagyon bírom elérni. magánrendelésre nála is tudnék menni, de inkább várok heteket, hisz ugyanaz az orvos vizsgálna meg ambulánsan is, és az a pénz máshol is jól jön...
sikovanyec a női klinikán van ugye?
2014. aug. 21. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!