21 napja késik a menzeszem, de a tesztek negatívak. Lehetek terhes?
Biztos, hogy nem.
Jártam már így, kiderült, hogy a soron következő petefészkem elbambult és egyszerűen kimaradt abból a körből.
Se előtte, se utána nem történt ilyen. Az orvos mondta, hogy ha egyszer van ilyen, akkor sima "üzemzavar", előfordul, mincs teendő.
Most, pár évvel később sikerült néhány hónap alatt teherbe esnem mindenféle külső beavatkozás nélkül.
6 hetes terhes voltam amikor nagyon halvány pozit teszteltem! Egymás után 4 et mert el sem hittem hogy pozi olyan halvány volt, 2 nap múlva mentem uh ra akkor mondtak hogy 6 hetes vagyok, mar szivhang is volt :) mondjuk tesztet is azert csináltam mert hànytam. Inna. Gondoltam hogy esteleg baba, és igen. A kislànyunk most 10 honapos :)
Mindenképp menj dokihoz, :)
Ėlő pėlda vagyok!!!
Amikor teherbe estem hiaba nem jött meg a teszt vėgig negativ volt!
7 hetes voltam amikor pozitiv lett a teszt orvostol meg kėrddeztem az okai hogy eddig miert nem mutata ki a teszt?
Vàlasza:a baba nem birt annyi hcg hormont termelni hogy vizeletben ki tudja mutatni a teszt!!
Akkinek ilyen sokat kesik megis negativ a teszt,erősen gyanitom hogy baba van a dologban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!