Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ez szellemcsík vagy...

Most ez szellemcsík vagy nagyon halvány +? (képek mellékelve).

Figyelt kérdés

Szerintetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

Sajnos jobb minőségű képet nem tudok felrakni:(

2010. jan. 15. 13:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok!!:-) Szerintem mar tuti, hogy baba lesz!! Elofordul, hogy az elso honapokban "megjon" meg...ez gyakoribb, mint gondolnad!! Sot, az hogy neked csak rovid ideig volt meg es hogy a hod visszaugrott az nagyon arra utal!!!Remelem, hogy sikerul feltoltened a kepet!!:-) :-)
2010. jan. 15. 19:17
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, miért gondolod, hogy enyhe vérzés, vagy barnázás ellenére nem lehetsz terhes!? Az anyukámnak 4 hónapon keresztül megjött pontosan!!! És itt vagyok :)

próbáld meg feltölteni a képet kíváncsi vagyok, de szerintem babás vagy! :)

2010. jan. 15. 19:20
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Az en anyukamnak is megjott az elso 3 honapban!!:-) :-) Siman lehetsz terhes!! Azt irtad, hogy tegnap "rendesen" megjott...ezt ugy erted, hogy eros, piros ver jott beloled??Es amugy hany napig szokott tartani normalis esetben?
2010. jan. 15. 19:23
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy feltöltheted a képet,hanem fel is kell töltened!! :D
2010. jan. 15. 20:43
 25/44 A kérdező kommentje:

5 napig szokott megjönni,és igen,rendesen megjött tegnapelőtt!Ma reggel pici vérfolt,de nem is vér hanem olan barnás rózsazínes valami volt.Tegnap barnáztam.Úgy délelőtt 10óra óta semmi nincs.

A gépet totál elrontottam:(Bevittem az EURONIS-ba,mert már be sem kapcslt.Remélem csinálnak vele valamit--még van rajta 3 hónap garancia.

Az szerintetek normális,hogy most is és folyamatosan azt érzem mintha bármelyik percben megjönne?

Én nem értek semmit.

2010. jan. 16. 14:11
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
szia! Csinalj meg egy tesztet!!De talan egy jobb fajtat, mondjuk Clearblue-t. Bar ahogy mondtad tegnap volt egy ket csikos teszted...es teves pozitiv tesztek nagyon ritkak!! Es en mar sokszor hallottam, hogy a "mindjart megjon" erzes gyakori amikor terhes lesz valaki! Szerintem babat varsz!!!Nyomas tesztert!!!:-)
2010. jan. 16. 17:44
 27/44 A kérdező kommentje:
Köszi,de ha valakinek megjön a mensije,akár egy napra is,akkor én úgy tudom,hogy a megtermékenyített petesejt a méhnyálkahártyába ágyazódik be.Ha megjön a mensi,akkor a megtermékenyített petesejt,távozik a mensivel,mert mensikor a méhnyélkahártya válik le.Hogy lehet az,hogy valakinek megjön,mégis megmarad a baba?Segítenék ebben?Mi befolyásolja ezt?Függ attól,hogy mennyire mélyen van beágyazódva?Vagy miért maradhat meg a baba????
2010. jan. 16. 17:53
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Utolso vagyok. A verzes lehetett tobb okbol is...lehet, hogy nem is a mehbol jott, ilyen elofordul. Lehetett az is, hogy csak egy kis resze a mehnyakhartyanak valt le a rovid mensivel (a megtermekenyitetlen resze)...vagy akar lehetett beagyazodasi verzes is, ami meg a 14 napon ovulacio utan is bekovetkezhet (olvastam rola) es sokan osszekeverik a mensivel, hisz akar rendes ver is folyhat beloled!!! Szamtalan ilyen peldarol olvastam. A legfontosabb az, hogy pozi volt a teszed, es ez babat jelent!!!:-) Ismeteld meg a tesztet es meglatod, hogy meg mindig pozitiv-e. Akar egy vervetel is gyorsan igazolna, hogy mennyi a hcg a szervezetedben. De en csinalnek meg par tesztet!!!Drukkolok neked!!!
2010. jan. 16. 21:17
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
megint en vagyok...csak ki akarok javitani egy dolgot...:-) Habar a beagyazodasi verzes tenyleg lehet akar a 14. napon a te esetedben ez nem lehetett, mert mar a teszted pozi volt, es ugye az csak beagyazodas utan lehet...errol a kis reszletrol elfeledkeztem, amikor ezt irtam! bocs!:-)
2010. jan. 16. 21:20
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűbb, ha elmész orvoshoz, mégiscsak pontosabb dolgot tud mondani neked, mint ezek az idióta tesztek. Szóval irány a nőgyógyász
2010. jan. 17. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!