Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ez szellemcsík vagy...

Most ez szellemcsík vagy nagyon halvány +? (képek mellékelve).

Figyelt kérdés

Szerintetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

Sajnos jobb minőségű képet nem tudok felrakni:(

2010. jan. 15. 13:05
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépe a válaszokat.

Sajnos biztosan nincs baba,mert nekem van már 2 lányom,és velük nem véreztem,még 1 napig sem!

Végülis nem volt most sem teljesen 1 nap,mert tegnap reggel megjött,este meg semmi.Ma meg barna,de csak itt-ott.

Valami hormon probléma,de nem értem miért?Ugyanis a múlt hónapban minden oké volt ezen a téren.

Tutira rossz ez a teszt,ráadásul nem első vizeletből csináltam hanem már vagy a 4-ikből.Ha reggeliből csináltam volna,akkor szerintem lehet nem is mutatott volna semmit!Ki tudja,elhiszem,hogy rossz ez a teszt!nem értem minek van ilyen forgalomba!

2010. jan. 15. 14:06
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
tuti ott a csík!!!!
2010. jan. 15. 14:10
 13/44 A kérdező kommentje:

Igen,látom,hogy van ott valami,de ROSSZ ez a teszt!Sokan szidják,mert fals + mutat!

Megnéztem most az előbb,és még mindíg ott van.

Nem értem miért mutat fals +?

2010. jan. 15. 14:14
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

A MediLAb sajna ilyen. Vegyél egy másik fajtát minél hamarabb és ha az is pozi, futás dokihoz, lehet, hogy sárgatestelégtelenséged van, azért barnázol, arra kapsz gyogyit és talán a baba is marad (ha van).

Drukkolok!!!!

2010. jan. 15. 14:19
 15/44 A kérdező kommentje:

Sajnos csak ilyen tsztem volt itthon:(

Várok pár napot,addig tutira nem tesztelek!De az is lehet,hogy nem is fogok tesztelni.Csak áltatom magam:(Miközbe érzem,hogy nincs mit kimutasson a tesztnek!Bár jókor voltunk eggyütt,de az még nem jelent semmit!:(

2010. jan. 15. 14:33
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Írtad hogy nem a reggeli vizeletből csináltad,és lehet akkor nem is lett volna még halvány csík sem.

De ez egyáltalán nem így van! Pont fordítva.Elsőből kell csinálni!Lehet akkor ezért volt halvány.

Tesztelj mindenképp! még bármi lehet.

írd meg légyszi az eredményt! Nagyon szorítok neked :)

2010. jan. 15. 15:49
 17/44 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a bíztatást!:)

Sajnos utána olvastam ennek a tesztnek,SOKAN szidják mint a bokrot!Lehet nem is véletlenül.

Kimutatja a nem létező hcg-t is!Szerintem akkor is + -t mutatott volna,ha tejbe mártottam volna bele!

Ha tesztelni fogok,majd megírom.De az tuti nem most lesz.Kell nekem banázáskor tesztelni...hááát,megérdemlem a csalódást,ha ilyen naív vagyok:(

2010. jan. 15. 16:19
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
nem naiv vagy, hanem negatív, de nagyon. űzd el ezeket a gondolatokat, mert beléd ivódnak, és akkor tényleg nem tudsz majd teherbe esni!
2010. jan. 15. 16:45
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
érdekes mert nekem soha nem volt pozi egytesztem sem mikor nem volt baba.se a medi lab se más.tuti baba van a pocidban.feltétlenül írj ha tesztelsz még.
2010. jan. 15. 17:18
 20/44 A kérdező kommentje:

Háát,teszteltem egy másik teszttel--kíváncsi voltam,így elugrottam a gyógyszertárba.

Vettem 2 tesztet.Az egyiknek a neve:Maria Romed,eredmény 2 egyforma csík.Másik a Juva-lab tesztcsík volt,amin meg semmi nem látszódott,még a kontrollcsík is alig.Fel akartam tölteni ezt is,hogy írjatok már véleményt,de átváltott angolra a f.gép és nem tudom hogyan kell visszaállítani(nem tudok angolul).Ha sikerül,akkor feltölthetném?Nem baj?

Bocsánat,hogy ilyen kíváncsi vagyok rá,de egyértelmű a Mária Romed!

2010. jan. 15. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!