Mit gondoljak erről a tesztről? (képpel)
Figyelt kérdés
Először teljesen negatív volt,aztán betettem a zsebembe,kimentem az erkélyre,és ilyen lett.Ez most pozitív,vagy meggyűrődött,vagy negatív,vagy hogyan értékeljem?
2014. aug. 19. 12:07
1/11 anonim válasza:
Szerintem csinalj masikat reggel mert 5 perc utan mar nem ertekelhetok a tesztek, siman fals lehet az eredmeny.
2/11 A kérdező kommentje:
5 percen belül volt.De csinálok,persze.
2014. aug. 19. 12:22
3/11 anonim válasza:
Mintha látnám a csíkot, de exta halvány, no meg bezavar a gyűrődés. Szerintem is próbálj másikat! Drukk!
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez pozítív! De azért csinálj egy másikat holnap. :-)
7/11 A kérdező kommentje:
Az újabb teljesen negatív..Viszont próbáltam gyűrögetni,és nem produkált ilyesmit.Most már tényleg tanácstalan vagyok!Köszönöm a válaszaitokat!:)
2014. aug. 19. 13:12
8/11 anonim válasza:
A nemvárt napja után csinálj újat! Sose lehet tudni. :)
9/11 anonim válasza:
mikorra nem várod?szerintem lesz ott valami,ha meg esedékes mensi előtt vagy akkor még a reggeli első pisiből sem biztos hogy erős csik jön ki ugyhogy ne tévesszen meg hogy a második teszt negativ lett,persze ha mondjuk már 1hete késik akkor már gyanus mert akkor erősebb csik kéne legyen,szerintem reggel első pisiből csinálj ujat
10/11 A kérdező kommentje:
Összevissza van a mensim,mióta babát szeretnénk,kb. 2 hónapja.Előtte minden ok volt..PCOS-em van,3. baba lenne.Elsők ikrek.Összehasonlítottam a tesztet a fiúkéval,és dettó ugyanígy nézett ki,de ott rögtön kijött a második csík.
2014. aug. 19. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!