Véleményetek erről a tesztről?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 17:06
1/12 A kérdező kommentje:
pill és töltöm
2014. jún. 23. 17:06
4/12 anonim válasza:
Gratulálok, :) milyen tesztet használtál? és menszi előtt vagy után?
5/12 A kérdező kommentje:
szerinted ez 100%?
11 dpon vagyok elvileg, most az előbb csináltam és kicsit időn túl fotóztam, mert tettem vettem és őszintén nem számítottam rá..
lehet időn túl miatt álpozitív?
2014. jún. 23. 17:13
6/12 A kérdező kommentje:
early detection 10 es érzékenységű.
2014. jún. 23. 17:14
7/12 anonim válasza:
Nem, ez pozitív. Nem kétséges. Gratula!
8/12 A kérdező kommentje:
jézusom ezt komolyan nem hiszem el...én nem merem elmondani a férjemnek, félek hogy ez nem igaz..tudom hogy hülyeség de már annyit csalódtam :-(
szerintetek még várjak amíg erősebb lesz akkor mondjam el?
2014. jún. 23. 17:17
9/12 anonim válasza:
Mondd el neki persze, de ne éld még bele magad, mert a nemvárt előtt vagy, és nagyon sok elindult beágyazódás nem tud rendesen megtapadni és sajnos késve, de megjön. Persze kívánom a legjobbakat, de nekem kétszer volt már ilyen, pedig már nagyon beleéltük magunkat :(
41 hkm
10/12 A kérdező kommentje:
Hát elmondtam, remélem szépen erôsödik tovább csütörtökön kéne megjöjjön.
2014. jún. 23. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!