Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, aki endometriózis...

Van valaki, aki endometriózis kezelése után rögtön teherbe esett? Ha nem rögtön, akkor mennyi idő kellett?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Laparoszkópiás műtétem volt májusban, decemberben lettem terhes.
2010. jan. 14. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
5 honap után.
2010. jan. 14. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
kolléganőm 3 hónapra a műtét után.
2010. jan. 15. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly szeptemberben volt lapar mûtétem, de azóta sem estem teherbe. És túl vagyok egy sikertelen lombikon is.
2010. júl. 20. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de leírnátok nekem, hogy volt-e valami tünetetek, mielőtt kiderült ez a betegség? Mert lehet,hogy nekem is ez van, bár tünetem nincsen, csak nem esek teherbe. Köszönöm, ha válaszoltok!
2010. júl. 21. 08:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán semmi tünetem nem volt, csak miután már egy csomót vizsgáltak, és nem találtak semmit, volt peteérés, nem volt ciszta, menstruáltam rendesen, akkor mondta a doki, hogy vagy petevezeték elzáródás vagy endometriózis lehet. Laparoszkópiás műtétnél derült ki, hogy endometriózis, petevezetők rendben voltak.
2010. júl. 21. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Pff.. akkor lehet, nekem is az lesz, mert egyikőnknél sem találtak semmi hibát. :( Sok sikert nektek.
2010. júl. 21. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:
A tegnapi 20.04-es vagyok. Nekem sem volt semmiféle tünetem az endóval kapcsolatban. Ennek ellenére volt a hashártyán, húgyhólyagon, hasfalon is. Nálam is úgy indult a műtét, hogy megnézik, hogy átjárhatók-e a petevezetők + méhtükrözés. Közben vették észre az endót.
2010. júl. 21. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Ettől féltem, hát köszi. :( Lehet, hogy hülye vagyok ,de nem értem, ha átjárhatók a petevezetékek az endometriózis ellenére,akkor miért okoz meddőséget? Mert azt már nézték nálam is, és átjárhatók. Vagy ezt inkább majd a dokitól kérdezzem?
2010. júl. 21. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akinél az endo okoz meddőséget, azok a műtét után nem sokkal teherbe is esnek. Nálunk nem csak ez a probléma sajnos. Gondolom, akkor okoz meddőséget, ha olyan helyen helyezkedik el, hogy elzár vagy elnyom valamit, de ezt az orvos úgyis pontosan megmondja. Ja és abból ne vonj le messzemenő következtetéseket, hogy nekünk kettőnknek nem volt semmiféle tünetünk, mert ez a ritkábbik eset.
2010. júl. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!