Ebbol lehet baba?

Figyelt kérdés
4 napig voltam beteg vagyis pentekig ..a parommal szombaton lefekudtunk s nem vedekeztunk mivel azt hittem hogy meg nem lehetek terhes szoval nem is vigyazott s ez ugy ment 2x is de most hanyingerem van s olyan furcsan erzem magam es miutan lefekudtunk ereztem olyan melegseget es hogy folyik valami de a bugyimnal nem volt semmi ..

2014. aug. 17. 15:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy látom elég sok mindent nem értesz még az életből. Előbb tanulj még, utána szexelgess :D Bizony lehetsz terhes, csinálj egy tesztet!!
2014. aug. 18. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Elég rosszul hitted.Nagyon fiatalok lehettek még ha egyikőtöknek sem jutott eszébe az,hogyha nem védekeztek abból baba lehet!(Legalább vette volna ki időbe.)

Hol voltatok biológia órán? :)(Fogamzásgátló tabletta,óvszer illetve van a helyileg alkalmazható gél.)

Várj kb 1-2 hetet és csinálj tesztet.

Javasolnám az esemény utánit de szerintem azzal elkéstetek!

Amúgy a terhes-tünetek nem jelentkeznek azonnal.Én 4-5 hetes voltam amikor először tapasztaltam őket.

2014. aug. 18. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Akkor mondom másképpen. Nem nagy az esélye, hogy menzi 5. napján legyen valaki terhes, de ha te terhes lettél, akkor vigasztalna az, hpgy nem sok esély volt rá???
2014. aug. 18. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!