25en megjott .2an egyutt voltunk. Lehet h baba lesz ebbol?
Figyelt kérdés
En szamolgatam.. gondoltam nem.. erre most itt olvasom h lehet kett peteeres (ezt tudtam is) de ilyen nagy tavolsag is lehet kozte.. ja des tudom h 3-5 napig is eletkepes a spermium..2013. febr. 4. 23:26
1/4 anonim válasza:
Peteérés átlagosan 14 nappal a menzesz első napja után történik,ettől függetlenül,senki sem egyforma,lehet,hogy később illetve előbb van neki.Azt mondják bármikor teherbe lehet esni,csak peteéréskor nagyobb az esély.
2/4 A kérdező kommentje:
naaaa de joooo
2013. febr. 5. 00:25
3/4 frászkarikaborsó válasza:
ezek szerint a ciklusod 9. napján voltatok együtt, ha 28 napos vagy rövidebb a ciklusod, akkor (sajnos?) van rá esély hogy teherbe estél. Ha hosszabb akkor nem valószínű, de láttunk már ugye ilyet is, szóval kizárni nem lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
ugy volt h eldontuk nyaron neki indulunk a baba gyarnak... enek oromere torten az eset ... ugy h 75% tervezet baba
2013. febr. 5. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!