Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 17 . volt barnás...

Február 17 . volt barnás folyásom azt hittem megjott. Utána egészen 20. semmi, de aznapeste beindult a vérzés. Most akkor honnan számoljam? Ha 17, akkor meg kellett volna jonnie már, ha 20 akkor holnap. Tegnapelotti tesztem negatív. Akkor nincs baba?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinnem hogy terhes vagy es szerintem 20.atol szamold a verzesedet.
2010. márc. 18. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom miért de én mindig igy vagyok beteg mi elött véreznék elötte2 nappal barnázok majd csak utánna kezdek vérezni!és sajnos én sem vagyok terhes!de ne keseredj el!majd a következő honapp remélem sikeresebb lesz neked!
2010. márc. 18. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is mindig barnázok a menzi előtt (most is). Azt mondták, hogy onnantól kell számolni a menzeszt, amikor már rendesen vérzel.
2010. márc. 18. 08:57
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi aválaszokat...nemtudom mit gondoljak, még soha nem volt ilyen barnázásom,utána voltam is dokinál azt mondta minden ok velem.de ha akkor 20tol számolom, akkor csak holnapra nem várom és akkor elvileg a tegnap elotti teszt még normálisan negatív?igaz 10es volt és nem reggel..de már csak lehet áltatom magam:((
2010. márc. 18. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én a hőmet is mérem, és mielőtt megjön, mindig leesik. A múlt hónapban én is barnáztam 2 napig, de csak aznap jött meg rendesen, amikor leesett a hőm 37,1-ről 36,6-ra. Onnantól számolom a mostani ciklusomat. Remélem, segítettem.
2010. márc. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!