Mi lehet a bajom? Segítsen, aki ért hozzá!
Légyszi nézzétek meg a görbémet! Tegnap volt a ciklus.hu szerint az ovum, de én nem tapasztalok semmit, és a hőm is fura. Nem mozdul sehova. Lehet, hogy nincs peteérésem?
Már kezdek ebbe a babatervezésbe belezakkanni.
Annyira szeretném, hogy lehet túlaggódom magam.
köszönöm
Bocsi, de kicsit szétszórt vagyok. Most értem haza, bekapcsoltam a gépet, és gyorsan írtam is, hátha kapok megnyugtató választ.
:-)
Nos, még nem volt ovud, a görbéden legalábbis nem látszik.
Nyákodat figyeled? Milyen?
Köszönöm mindenkinek.
Még nem éreztem semmit, bár amikor együtt voltunk a férjemmel tapasztalatam egy kis érdekes mellékterméket. Ilyen fehér, kicsit nyúlús állagú valamit.
Gondolom ez már valamilyen előjel lehetett.
Kicsit tapasztalatlan vagyok még ebben a babatervezős dolgoban, mert ennyire még sosem figyeltem. Eddig lesz ami lesz alapon voltunk, de sajnos még nem sikreült.
Aki tud, kérem még adjon tanácsot.
Próbáld ki az ovulációs tesztet (ha eddig még nem próbáltad.) DM-ben lehet kapni, egy dobozban van 5 db teszt, és az ovuláció várható napjától kezdve minden este csinálsz egy tesztet, egészen addig míg pozitív lesz. Nekem pl. úgy volt, hogy a ciklus.hu által adott napon elkezdtem a tesztelést, de nem lett pozitív, sőt még vagy 4 napig kellett folytatnom a teszteket, viszont aznap amikor leesett a hőm este már nagyon pozitív lett, akkor onnantól 24-48 órán belül van tüszőrepedés. Másnap reggel fel is szaladt a hőm, volt is ovus fájdalmam, közben persze akciózni kell, de mi csak pont az ovus pozitív napon, és az ovus fájdalmas nap után tudtunk együtt lenni. Most várok és bizakodom. :)
Szóval a tesztet ajánlom, mert egy esély arra, hogy pontosan meg tudd határozni a napot.
Nagyon köszönöm, ha nem lesz ebben a hónapban baba, akkor februárban biztosan veszek tesztet és kipróbálom.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!