Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megváltozhat a hüvely pH-ja...

Megváltozhat a hüvely pH-ja annyira az intim mosakodótól, hogy nehezítse a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez hülyeség, csak olvastam valahol, de szerintem talán van benne logika. Teherbeesésnél elvileg nem mindegy, hogy milyen a hüvely pH-ja, ezek az intim mosakodók pedig befolyásolják a kémhatását. Lehet ebben valami igazság?
2014. aug. 15. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mivel a közelmúltban én is a teherbeeséssel voltam elfoglalva, és pár hónapig nem jött össze, ezért szorgosan nézegettem Czeizel bácsi videóit, és ő bizony elmondja, hogy a hüvely savas kémhatása kőkeményen gyilkolja a spermákat, ami valójában jó, a természetes szelekció egyik eszköze arra, hogy csak a legéletképesebbek jussanak el a célig. Úgyhogy igen, ha nem is drasztikusan, de befolyásolhatja, én már évek óta nem használok semmiféle kemikáliát azon a területen, ha mégis, akkor csak nagyon mindenmentes babafürdetőt, egyébként meg a tiszta víz a legjobb arrafelé.

Sok sikert a továbbiakhoz!

2014. aug. 16. 00:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Az intim mosakodó enyhén savas, pont, mint a hüvelyflóra.

Ha szappant, tusfürdőt használsz, az lúgosíthatja, és akkor borul a dolog. Attól kicsit semlegesebb lesz, és könnyebben bejutnak a kórokozók.

Én február óta használom, májusban kezdtünk el próbálkozni, és júliusban fogant a babám. Szóval, szerintem egyáltalán nem akadályozza.

5+2 hkm

2014. aug. 16. 06:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Van valami változás?
2014. nov. 30. 01:15
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 vagyok.

Engem is érdekelne, hogy sikerült-e.

Off: nekem is elmentek az ikreim, az üzenet küldése után 9 nappal.

2014. nov. 30. 11:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

8+4 hetes terhes vagyok azóta. Nem az intim mosakodó volt a gond, hanem az, hogy túlstimulálták a petefészkeimet, és 4 db bazinagy cisztám lett (4-6 centisek). Ezzel feküdtem szeptemberben egy hétig kórházban, mert kettő kidurrant és borzalmas fájdalmaim voltak, kaptam kezelést, amitől a másik kettő meg elsorvadt, majd a petefészkeim is visszaálltak normális méretre és formára. Ahogy ez a gond megoldódott, egyből terhes lettem, október végén meg is fogant a babám :) Eddig minden a legnagyobb rendben, 6+4 hetes voltam, mikor először mentem dokihoz, ott már volt pulzálás, hétfőn voltam 8+1, csináltak ultrahangot, már több mint másfél centis, stabil szívműködéssel :) Úgy tűnik, most nem lesz baj :)

Ja, egyébként tényleg nem használok azóta intim mosakodót, bár egyértelmű, hogy nem az volt a bibi, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora ciszták nőttek bennem, májusban néztek előtte utoljára uh-val, akkor nem volt semmi. Nem is éreztem, hogy gond lenne, megjött mindig rendesen. De a lényeg, hogy túl vagyok rajta, és úton a baba :)

2014. dec. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!