Megváltozhat a hüvely pH-ja annyira az intim mosakodótól, hogy nehezítse a teherbeesést?
Nem hinném.
Gondolj bele, meddig "tolod fel" azt az intim mosakodót?
A pénisz a méhszájig is majdnem hogy felér, néha hozzá is ér, és onnan lövell befelé a sperma.
Az intim mosakodót semeddig nem "tolom fel", mivel külsőleg kell használni :D
De már orvosoktól is hallottam, hogy ennek ellenére képes megváltoztatni, felborítani a természetes kémhatást odalent, ezért pl. aki amúgy is fogékonyabb a fertőzésekre, annál a mosakodók hatására még gyakrabban jöhet ki hüvelygomba vagy bármi, mert megöli a természetes baktériumflórát. A teherbeesés szempontjából viszont sokat számít, hogy az rendben van-e, ezért is gondoltam, hogy lehet ebben valami.
Pont ezért írtam, hogy "meddig tolod fel"... :)
Ha nem jön a baba, akkor máshol érdemes keresni az okot.
Engem csípett a tusfürdő és egyéb szappanok odalenn.
Amióta intim mosakodót használok, azóta nincs ilyen gondom.
Elég érzékeny is vagyok, de nem szaporodott a gombás fertőzéseim száma. Kb 2-3 évente egyszer fordul elő.
3 tervezett gyermekünk van, elsőre összejöttek.
Sajnálom a piciket, részvétem.
Ha ez megnyugtatja a lelked, akkor nyugodtan hagyd el, bár én nem gondolom, hogy lenne összefüggés, inkább csak véletlen egybeesés lehet.
Kívánok mielőbbi gyermekáldást!
Köszönöm, aranyos vagy:)
Igazából szerintem is véletlen, nem nagyobhiszek benne, de nyilván mindent megprobal az ember ilyenkor, ami segíthet. Károm nem szarmazik belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!