Tanácstalan várok, tudnátok segíteni tapasztalatokban? Bővebb lent.
Már van egy babám, de vele teljesen más volt. Az esedékes mensi előtt 1 nappal (persze ez lehet több is, mert olyan 28-30 naposak a ciklusaim) a terhességi teszt pozitív volt. Örültem, sírtam, boldog voltam, mert természetesen szeretnénk. Erre délután vérzés (1 nappal a nemvárt előtt). Most nem nevettem, csak sírtam. Egy napra rá kevesebb, nem igazán mensi jellegű. Folyton megjön érzésem van, mindig azt hiszem, ömlik belőlem valami, szaladok a wc-re, de nem kell cserélni. Most akkor mi van? Hívtam az orvosom, de mondta, csak jövő héten menjek. Meg is értem, mert nem látna semmit. Járt már valaki így?
Egyébként élénk piros volt, másnapra piros-barna.
Tényleg tapasztalatokat szeretnék, nem kioktatást. Van egy 20 hónapos babám, ő 3. hónapra lett, de a tesót szeretnénk.
Köszönöm a hozzászólásokat
*vagyok, nem várok
elnézést
Azért nem szabad mensi előtt tesztelni, mert nagyon nagy hányadban vetélés a vége, csak a nők nem is tudnak róla, mert azt hiszeik, hogy sima mensesük van.
Viszont én is véreztem a nemvárt előtti 2 napon, aznap, és utána is pár napig.
A doki progit írt fel.
5+1 hkm
Szia !
Még akár beágyazódási vérzésed is lehetett... hiszen ha kicsit később volt peteérésed és ugyebár a beágyazódás 7-10 nap körül van akkor még az is képbe lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!