Egy éve nem jön a baba. Összefügghet ez azzal, hogy mióta próbálkozunk menzi előtt néhány napig barnázok?
Kb fél éve elkezdtem menzi előtt barnázni, előtte sose volt ilyen. Úgyhogy mostanában már a nemvárt előtt közel egy héttel elveszítem a reményt...
Voltam dokinál, mindent rendben talált (akkor még nem jelentkezett ez a barnázás).
Van (volt) valaki köztetek hasonló helyzetben?
Én úgy tudom, hogy ez kissebb hormonzavar, amit egy kis gyógyszeres támogatással nagyon jól helyre lehet hozni.
Amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál, az sajna a hormonokra nem vonatkozik, hiszen azt nem láthatja, az csak vérvételből derűl ki.
De az is lehet, hogy nagyon ideges vagy és ezért egy kicsit felborult a hormonháztartásod.Nekem ez volt pár hónapig tavaly télen, de aztán elmúlt.
Ha pedig már 1 éve nem jön a baba, mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod! Lehet, hogy hamar kiderűl, mi a gond és akkor jön majd a baba.
Irány a dokihoz, ha kell, válts orvost!
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen visszamegyek a dokihoz, de megvártam az évet, mert melyik nőnek nem az a vágya, hogy "csak úgy" jöjjön a gyerekáldás, minden beavatkozás nélkük???
Még fiatal vagyok, 26 éves, és sokat idegeskedtem az utóbbi időben, elképzelhető, hogy ezzel felborítottam a hormonháztartásomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!