Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek? Ugye ő már...

Megnéznétek? Ugye ő már pocaklakó és nem valami felszívódási dolog?!

Figyelt kérdés

[link]

Úgy örülünk neki,de csak szeptember 8.ra kaptam időpontot úgyhogy addig néha halucinálgatok eztazt mivel sajna tavaly volt egy 8hetes vetélésem..de persze ott teszt utáni másnap bevéreztem és3 hét korház,egyenlőre csak néha hasmenés cicifájás,szurkálások és estére puffadsok vannak és egykis fehér folyás.

Nagyon bízom benne hogy minden rendben és rendben is marad ,bár teljesen nyugodt úgyis akkor lessz az ember hamár a karjaimba lessz

2014. aug. 15. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szép pozitív teszt! :)

Nekem üres petezsáknál is erős pozitív volt a teszt :( Azért írtam le, mert kérdezted, DE ne izgulj,minden rendben lesz Nem történik meg 2x!!

Drukkolok!

2014. aug. 18. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Sirerült megnéznem a képet,és tényleg baba. Gratulálok, jo babavárást,és sok türelmet.. :)

2014. aug. 19. 10:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Utolsó előtti köszi remélem nálunk nemlessz üres:):(

2014. aug. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!