Karácsony óta próbálkozunk a babával, de eddig sajnos semmi. Elmehetek már dokihoz, vagy úgyis elküld, hogy várjuk ki az 1 évet?
Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem.
Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust.
Most érzem pont úgy h lehet talán összejött.
Én javaslom menj el és kérj tanácsot.
Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki!
Sok sikert!
Nekem nyolc évbe tellett, mire a baba megérkezett. A barátnőm elment az orvoshoz és azt mondta, hogy már másfél éve próbálkoznak. Sokkal kezesebb volt a doki vele így, mintha csak pár hónapot mondott volna.
Ez kegyes hazugság. Persze, orvosa válogatja.
Sok sikert a babához!
Az utolsó hozzászoló vagyok, a lényeg kimaradt. A rendszertelen menstruáció nálam is fenn állt. A szülésem előtt is és az után is a második terhességemig. Az első babám az utolsó menstruációt követő 26. napon foggant, a második pedig a mesntruáció első napján, azaz, aznap, mikor megjött. Évekig hőmérőztem magam. Volt, hogy nem menstruáltam 90 napig, de volt peteérésem a hőmérő szerint.
Kitartás! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!