Akinek terhesség alatt megvolt a menszesze normálisan vérzett?
Most meg volt de nem úgy mint máskor a hasam sem fájt úgy nem viselt meg annyira mint az előző hónapokban de most ányingerem van, álmos vagyok, teltség érzetem van.
Lehet ez terhesség vagy csak azért van mert nagyon szeretnék kistesót.
Nekem barnázással kezdődött két napig véreztem utánna egy nap barnázás és ennyi.
Szurkolok neked!
Egyébként engem is érint ez a téma.
Telítettségérzet, olyan puffadt és kemény lett a hasam, derékfájás, és hasszurkálás néha-néha. Meg olyan furcsak megmagyarázhatatlan érzésem van.
Utolsó voltam :)
Háát én meg így alakultam ebben a ciklusban:
Teszteltem mensim előtt:--lett.Másnap megjött a 14-ik dpo-n.Tartott egy-másfél napig.Aztán semmi!Teszteltem,és halványan ott a 2-ik csík.
Elmentem dokihoz,aki 17,2 mm-es méhnyálkahártyát látott hüvelyi uh-n.Bogyót nem adott,mert már nem véreztem,viszont nem is látott semmit sem a méhben,sem pedig a méhen kívül.Mondta,hogy menyjek vissza 2 hét múlva.
Tesztelni tuti nem fogok,mert teszteltem már annyi negítívat,hogy belőlem él meg a patika!
Álmos vagyok,sűrűn járok pisilni,és IDEGESÍT EZ A MEGJÖNÉRZÉS!Szerintetek ez normális?
Hőm így alakult:
Mensikor és utána lehet látni,hogy lent van a hőm.Most meg pattyog vissza.
Én nem értem mi lehet velem?:(
A terhesség jelei egyénenként változnak, valakinél semmi sem jelentkezik, csak a mensi kimaradása, valaki az mondja, hogy már a beágyazódást megérezte, valaki a menzesz alatt is kételkedik (valami nem stimmel, nem olyan mint szokott)stb stb.
Ha nagyon azon görcsölsz, hogy esetleg terhes lehetsz az ronthat a helyzeten, mert pszichés tüneteket okozhat.
Utolsó válaszolónak: szerintem baba lehet a dologban, csak még olyan kicsi, hogy orvos sem tudta biztosra mondani. Pont ezért kell kivárnod azt a 2 hetet. Drukkolok :)
Hogy tudjátok NINCS baba:(
De már nem mérem a hőmet,így ne tudom hogy alakul,de a 25-ös tesztem --lett tegnapelőtt.
Majd lesz valahogy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!