Gabriell teszt mennyire megbízható?
Csapott már be valakit ez a teszt?
Engem a Medilab már igen nem is egysezr. Ezért nem hiszek ennek sem nagyon :(
Hajnalba 3 körül csináltam meg a Gabriell tesztet, kb. 2-3 percet ha várhattam nem jött elő semmi igy mentem aludni.
Most reggel viszont természetes fénynél ott a második csik bár nagyon halványan.
Ez most mi lehet?
Van mág 2 gyermekem. És igen zürös volt most ez a ciklusom .
Nekem csak akkor mutatott pozitivat amikor terhes voltam. Mindig ezt vettem. Ha nem voktam terhes sose jott ki idon tul sem semmilyen csik.
Amikor az voltam ugy jott ki a masodik csik ahogy szivodott fel a pisi rajta. Egyertelmu volt.
Sokaktol olvastam mar itt h ahanyszor idon tul lett pozitiv az mindig terhesseg volt. 3 korul miert csinaltad a tesztet? Miert nem vartad meg a reggelt? Szerintem ismeteld meg mindenkepp!
Köszönöm a válaszokat!
azért teszteltem mert nagylányom felébredt pisilni, kijöttem vele nekem is kellett. igy gondoltam megcsinálom mert ha reggel csináltam volna már a fiam is ébren és nem biztos h hagyott volna a wc-re menni :) 1,5 éves és nagyon Anyás :)
Hüha akkor lehet jön a 3. babó? :) :( Szeretnék de még nem most hogy őszinte legyek.
2 hete volt az esküvőnk 10 év után apával. gyógyszert szedek :( ott 2 szem maradt ki az esküvői előkészületek és esküvő miatt. az a két nap nem is voltunk együtt. viszont előtte csürötökön igen. (Tehát csüt., együtt voltunk ott még bevettem a gyügystert este, de péntek szombat már nem vettem be majd vas. ismét bevettem),
Erre hétfőn elkezdett megjönni pedig voltmég 2 szem gyogyszerem. és egész 1 hétig tarott.voltak napok mig szinte semmi nem jött volt ez az 1 hét alatt mikor 2-3 tampont is elhasználtam de nem volt vészes amúgy. 5 napja szurkálás néha meg erősebb fájdalom van a jobb oldali petefékszemnél ami kihat időként a derekamra és a lábamra is. de ez is leginkább este jön elő vagy ha lepihenek. de nem minden nap ez sem. gondoltam én már petefészek gyulladásra, cisztára :( de először a terhességet akartam kizárni, de most már nem tudom milehet.
hétfőn megyek uh-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!