Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step teszt mennyire...

One step teszt mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
péteken egyértelmű,de halvány pozi teszt.Tegnap meg negatív,szárazás után látni valamit,de inkább negatív.
2014. jún. 1. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Kimaradt mensi előtt 6 nappal teszteltem, konkrétan fordítva tartottam, mert nem jó a szemem és a vizelet alig-alig érte. Azt gondoltam, hogy itthon majd újra "használom", de mire hazaértem (2 óra) teljesen egyértelmű erős pozitívvá "változott" :)
2014. jún. 1. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi,h írtál.De most akkor ez lehet még pozi?Mert nem értem h h lehet pozi pénteken szombaton meg már negatív.
2014. jún. 1. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtöktől vasárnapig erősödő pozitív volt, majd szerdán vér alapján negatív volt a HCG. Azt mondták a korai szakaszban gyorsan ürül a HCG ha nem tud rendesen beágyazódni. Lehet nálad is elindult a folyamat, ezért volt halvány csíkos... Azóta nem teszteltél? Nekem mikor először jelzett már minden pisiből két csíkos volt.
2014. jún. 1. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, a konkrét kérdésre válaszoltam, az alsó szöveget nem is futottam át. Bocsi :(

Nekem sosem volt még ilyen helyzetem, csak a vetélések után, de azon a napon is még pozi teszt volt és később majd 3 hétre rá lett teljesen negatív. (azért néztem utólag, mert javasolták, hogy érdemes, hogy valóban ürül-e a hormon vagy sem)

2014. jún. 1. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Most teszteltem.most ezen is van csik,de iszonyu halvany.alig latni.
2014. jún. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!