Mi a tapasztalatotok SOTE I. Meddőségi klinikáról? Kedvesek az orvosok? Sok idő míg baba lesz?
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,sokat segítettél!!!
Remélem nálunk is minden rendben lesz és babás leszek hamarosan!
Szia,
nekem meg febr 16-ra van időpontom.
Hogy hogy nem mondták el,hova kell menned?
nekem az orvosom intézte az időpontot az asszisztált reprodukciós osztályra a Baross utcába.
Te is oda mész?
Mert ha igen, akkor az a földszinten van. Pontosabban is megnézem majd, ha kell.
Ok, akkor majd megírom, pontosan hova kell menni,de csak hétfőn tudom, mert addig nem megyek be az irodába és mivel onnan telóztam a dokimnak, be is írtam a naptáramba.
Ő elmondta nekem,hogy jobbra balra hova.:)
Én hozzá járok a Baross utcába nőgyógyba, meg amikor terhes voltam, akkor oda, ezért intézte el nekem.
(mivel első baba elment és azóta sem sikerül)
De várjuk a hétfői beszámolót!!! Én is izgulok,hogy mi lesz, nekem még annyit mondott,hogy nekem hormont néznek egyelőre, aztán utána jön, aminek jönnie kell...
De bevallom, én ebben a ciklusban tervezek terhes lenni (végre), szal nem akarok ilyen kivizsgálásokra járni !!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!