Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?
Az előbb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)
3 napja érzem a mindjárt megjön érzést!
Nekem sose volt még ilyen, h ennyivel előbb legyenek foltok, v tünetek.Mindig hosszú és rendszertelen ciklussal küzdöttem, szedtem is 2 hónapig Clostyt meg a Norcolutot már fél éve folyamatosan.Szeretnék végre reménykedni, mert 8 hónapja szeretnénk már babát.
Nem tudom mire gondoljak, félek, h ismét megjön a mensim.
De erősebb az érzés, h baba lehet belőle.
Írjatok valami bíztatót, kérlek...
az 1. től a harmadik hozzászoló vagyok!
Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám.
Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:)A beágyzódáskor szokott ilyen lenni.
Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam.
A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
Az első hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél)
Az biztató ha a hőd így fent van, mert az átlaghő általában 36,2 és 36,5 között szokott lenni.
Amikor elkezd leesni a hő, akkor szokott megjönni.
A krémes folyásról viszont nem tudok semmit.
Remélem nem jön meg és babás leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!