Január 1 óta, , próbálkozunk" a babával, létezik, hogy máris sikerült?
Figyelt kérdés
kb 3 napja úgy érzem, mintha meg akarna jönni, főleg reggel. ezenkívül egyfolytában innék és főként hideget. ezek lehetnek tünetek? vagy csak bebeszélem magamnak?2010. jan. 13. 20:20
11/15 anonim válasza:
Szívből kívánom, hogy sikerüljön! Márciusban hagytam abba a gyógyszert. Júli elején voltam dokinál, azt mondta minden rendben jöhet a baba, elkezdtem szedni az elelvitet. Elmentünk nyaralni és ahogy a viccben is volt, hazafelé már én hoztam :) volt 2 hetünk, hát elég volt hozzá! Mindent a hűtőből ittam, hidegen, az első 3-4 hónapban, pedig előtte sosem! A nemvárt után 3 nappal teszteltem akkor még halvány volt a csík, de ott volt. 28 hetes km
12/15 anonim válasza:
Szia persze miért ne sikerülne áprilisban elhatároztuk hogy jöhet a baba és májusban terhes is lettem...
Tehát első probára összejött...most 35 hetes vagyok és kislány van a pocimban drukkolok hogy nektek is sikerüljön.Irj majd sok sikert.
13/15 anonim válasza:
Miért is ne sikerülhetett volna!Egy biztos, csinálj egy tesztet!!!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató válaszokat. Az elmúlt két hétben több tünetem is volt, amiből babára következtethettem, de sajnos ma megjött. Az orvos szerint a tünetetk lehettek egy kis hormonzavartóül is, de ha minden igaz már rendben vagyok. úgyhogy remélem hamarosan már a terhesség oldalon kóborolhatok.
2010. febr. 3. 21:10
15/15 anonim válasza:
Rendes vagy, hogy írtál. Drukk tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!