5 hetes terhességet (utolsó mensitől számítva) már lát az orvos?
Pontosan 4 hetesen mentem és hasi (!!!) uh-val látszott egy 3 (!!!) mm-es petezsák.
Az előző babával egy másik orvos 6+5 hetesen nem látta a babát, csak a petezsákot és a szikhólyagot.
Nagyon sokat számít, hogy milyen gépe van az orvosnak, és mennyire tudja használni.
Holnapra rendelt vissza. (Pont 5 hetes vagyok). Ha holnap még aktuális, akkor este szívesen megírom, mit láttunk.
Köszi a válaszokat!
Csak kíváncsi voltam. :) A kislányommal én is 6 hetesen voltam először és már volt szívhang :) - most 6 éves :)
Kedves 3. válaszoló! Írd meg mit láttatok!! :)
Én jövő hét péntekre tervezem az orvoslátogatást, akkor töltöm (remélem) a 6. hetet, (azért ilyen óvatosan, mert 2 éve vártuk ezt a pillanatot, és kicsit félek, hogy minden rendben lesz-e).
#3 Én is parázok!!! :)
De a 6. héten már jó eséllyel lesz szívhang.
Én ma 5 hetesen tuti csak egy fekete pacát fogok látni... Sebaj, annak is örülünk! :)
Ne megjöttem. Pont 5 hetes vagyok.
7 mm-es petezsákot láttunk, és a véremben 5000 a HCG.
Kedden megyek vissza.
Egyidős terhesek vagyunk, nem? :)
Kedden írok, hogy mi volt, te meg írj pénteken!
Igen, én holnap leszek 5 hetes, jövő pénteken írok! :)
Remélem addig minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!