Ez tényleg egy trifázisos hőgörbe?
Figyelt kérdés
Én annak látom, peteérés utáni 5. napon ugrott egy szintet, azóta följebb van. Holnap nem kéne megjönnie, a hőm magasabb így a luteális fázis vége felé, mint szokott lenni. 4 napja nagyon fájnak a mellbimbóim, hozzájuk sem lehet érni szinte, ez is szokatlan. 8. dpo körül éreztem hasszurkákat, feszülést, néha enyhe szédülést tapasztalok, ha fekszem. De a trifázisos jellegű görbe biztat leginkább. Szerintetek is az?2014. aug. 12. 21:29
2/11 anonim válasza:
Szerintem az.Nekem is hasonló volt,terhes is voltam.De majd írd meg feltétlenül :) drukkolok.
3/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt múlt hónapban, de megjött.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reménykedem, főleg, mert nem jellemző, hogy ilyen lenne. Hogy lássátok, minek örülök, megmutatom az előző görbémet:
Itt alacsonyabb a hőm a luteális fázisban, és messze nem trifázisos a görbe, ezért gondolom, hogy talán most... Reggel tesztelek egyet szerintem.
2014. aug. 12. 21:44
5/11 anonim válasza:
Nevezhetjük akár annak is, de egy trifázisosnak nevezett görbe még ne jelent automatikusan terhességet.
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, de valamelyik babás oldalon (talán a pocaklako.hu-n) olvastam, hogy a trifázisos görbék jó eséllyel jeleznek babát, elvileg csak 4,5% nem terhes, vagyis 95,5% igen :) Persze lehet én leszek a 4,5%, amilyen az én formám, de reménykedek kicsit, amíg lehet :)
2014. aug. 12. 22:39
7/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod nem jól van vezetve a görbéd? A hőmérőzés egyik alapszabálya, hogy mindig ugyanabban az időben mérd. Gondolom a munkád miatt van így, viszont az eltérések miatt ne nagyon hagyatkozz a görbédre. Egyébként lehetne a mostani trifázisos görbe, nekem is most van ilyen először, kíváncsi vagyok... Szorítok Neked kedves Kérdező! Majd írj mi lett!
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak eltérések, sajnos képtelenség mindennap pontosan ugyanakkor mernem, de a lényeg látható rajta mindig. Egyebkent nyilván én vagyok a 4, 5 %, akiknek nem jelent babát, olyan negatív a tesztem, hogy csak na :( bár nem is tudom, miért remenykedtem.
2014. aug. 13. 07:52
10/11 anonim válasza:
Sajnálom, hogy most nem jött össze, majd legközelebb!
De amúgy szerintem erős túlzás ez a 95%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!