Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pontosan milyen egy trifázisos...

Pontosan milyen egy trifázisos hőgörbe?

Figyelt kérdés
Van valami kritérium, hogy a luteális szakaszban lévő második ill. harmadik fázis között mekkora a hőmérsékletkülönbség? Ha mondjuk csak 2 tized fok, akkor az már trifázisos görbének számít?

2012. máj. 1. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,mar az is annak szamit. Hanyadik napon lett trifazisos a gorbed?
2012. máj. 8. 06:46
 2/4 A kérdező kommentje:

DPO 1-6. stagnált, aztán 7. napon emelkedett 1 tizedet, következő napon újabb egy tizedet. Majd 4 napig ismét stagnált. Ezt követően a 26 cn-on sajnos úgy néz ki megjött a menstruációm.

Ami furcsa, hogy a vérzés első 2 napján ugyan leesett a hőm egy kicsit, de azt követően újra emelkedni kezdett és azóta is fenn van. Ennek ellenére a tesztem tegnap (DPO 17) negatív volt.

2012. máj. 8. 07:49
 3/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Vezeted valahol a görbédet? Én a tervezettbaba.hu-n vezetem. Ő automatikusan kiszámítja az ovulációt és a köv. mensit. Szerintem nekem trifázisos görbém van, de a tervezettbaba.hu szerint most volt p.é-m... Viszont az ovu tesztem negatív, ezelőtt 8 napja volt pozitív. Viszont a program az ébredési hő alapján számol...Nem tudok rajta eligazodni...

2012. máj. 17. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, két helyen is vezetem: a ciklus.hu-n és az urbia.de-n.

Nekem elég rendszertelen ciklusaim vannak, így nem tudok a programokra hagyatkozni a PÉ előre kiszámításánál. Az ovutesztek nálam nem igazán válnak be. Ha neked az teszt egyértelműen pozitív volt 8 napja, akkor nagy valószínűséggel akkor volt ovud. Próbáld esetleg ki, hogy a mérési adatokat rögzíted egy másik oldalon is, hátha akkor pontosabban értékeli a görbét.

2012. máj. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!