Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik még kereskedelmi...

Létezik még kereskedelmi forgalomban higanyos hőmérő?

Figyelt kérdés
Vagy nem higanyos, hanem valamilyen más anyag van benne, de ugyanolyan mércés, mint régen. Értitek.
2010. jan. 13. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem higanyos mar nincs, csak a masik fajta, amiben az a piros lotyi van.
2010. jan. 13. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincsen sajnos. :( Nekem is digitális van.
2010. jan. 13. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
A piros lötyis lesz az! Én nem kaptam. Létezik, hogy nem mindenhol van, de azért kapható? A digitális használhatatlan.
2010. jan. 13. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nemrég vettem lázmérőt! Bemész a patikába és kérsz egy hagyományos lázmérőt. Azt nem figyeltem hogy milyen csík van benne :)) de szerintem te erre gondolsz. ja és 800 valahány forint volt.
2010. jan. 13. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok, ami nem digitális. Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok.
2010. jan. 13. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen van, tegnap vettem! De nem minden gyógyszertárban árulnak, kb. a hatodikban sikerült csak kapnom. Ja és több helyen szinte lehordtak, hogy beléptünk az Unióba, azóta már nem gyártanak hagyományosat. Elég gáz, hogy így félretájékoztatják az embert. Persze, higanyosat nem, de hagyományos típusút igen, amiben más anyag van, mint ahogy te is gondoltad. Na mindegy, a lényeg, hogy lehet kapni! Sokkal nehezebb lerázni, mint a higanyosat, de ugyanolyan pontos.
2010. jan. 13. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Budapesten vetted? Leírnád hol? Nagyon köszönöm.
2010. jan. 14. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, én nem Pesten lakom, úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni.
2010. jan. 15. 20:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, közben rendeltem már egyet a gyógyszertárban bár nagyon le akartak rázni.
2010. jan. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!