Vajon miért vérzek? Terhes vagyok, vagy elvetéltem?
Figyelt kérdés
6 hónapja szültem. Dec.6án megjött elöször,az normálisan lezajlott,majd rá 3 hétre megint elkezdtem vérezni,az 2 hétig tartott,szombaton múlt el,és tegnap óta megint vérzek. Ma voltam orvosnál,aki elküldött vizeletvizsgálatra,hogy nem-e terhes vagyok. 2 nap múlva derül ki. Szerintetek most mivan velem??? :( Ja,szedtem fog. gátlót,szoptatás alatt. 4 hete nem szoptatok,de még mindig azt szedem.2010. jan. 13. 16:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem elég összetett a probléma, úgyhogy bízd magad orvosra. Amúgy szerintem nem voltál terhes. Inkább vérzés problémára gyanakodnék, ha hasonló tüneteim lennének.
2/4 anonim válasza:
Csak nem vagy a gyógyszer mellett terhes??Nem lehet hogy rendszertelen a mensid én is jártam így hogy hol véreztem hol nem.De nem voltam terhes.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom,de 2 napot végig idegeskedem az tuti. Én is arra gondoltam elöször,hogy helyre kell állnia a mensinek,de hogy már megint vérzek pár napután...aggódom. Na mindegy,majd kiderül pénteken.
2010. jan. 13. 17:05
4/4 anonim válasza:
Szorítok hogy úgy legyen ahogy azt te szeretnéd:) Majd irj ha megvan az eredmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!