Kb 10 napja végeztek el rajtam sajnos egy kitakaritást mivel elvetéltem. Még mindig vérzek. Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
Hívtam a dokit holnap megyek uh.-ra.De nagyon izgulok.Nincs lázam és nem görcsölök.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
2009. szept. 28. 15:39
1/2 anonim válasza:
Én 3 hétig véreztem.Nem volt olyan erős de volt.Szerintem ne aggodj.Én kaptam ergam cseppet és az segitett.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt egy vetélésem nem olyan rég,nem kellet műteni szerencsére,de én is 2 hétig véreztem,a doki megnyugtatott nincs gáz van aki kevesebb ideig vérzik,van aki tovább,ha nem görcsölsz nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!