Lehetek-e terhes?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy mitől nőhet meg a mellbimbó udvarom(úgy hogy a nyári maxi ruhát sem merem felvenni melltartó nélkül,mert kidudorodik alóla),és a széle egy kicsit sötétebb is lett.Egy picit duzzadtak is,de nem fáj. Menzeszem nagyon változó,38-45 nap között szokott megjönni.Ma a 41. napon vagyok,szóval ez még nem mondható késének nálam. Szombat délutáni vizeletből negatív lett a teszt. A hasam nem fáj,pedig szokott előtte görcsölni,most nem pár napja volt 3 napig pici barnázásom,ilyen viszont még nem fordult elő nálam.
Megszakításos módszerrel "védekezünk" már 3,5-4 éve ,mert nem volna baj,ha becsúszna a baba,de még tudatosan nem akarja a párom.Mi lehetett ez a barnázás,miért van megduzzadva a mellbimbóm,volt már így valaki?
Hát szerintem nagyon gyanús...
Nekem nem duzzadt meg a mellem, de a bal hiper érzékeny volt és állandóan szurkált. Egész napokat, heteken keresztül. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor barnáztam 3-4 napig, és néhány csepp friss vér is volt, de tényleg csak 4-5 csepp. Semmi más tünetem nem volt. Vártam addig, míg megint meg kellett volna jönnie; na akkor már semmi se volt, barnázás se... Gyors teszt: sikító 2 csík... :D
Most 20 hónapos :)
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egészen biztosan babát vársz te is, de szerintem nagyon sanszos. Írd majd meg, hogy alakult!
Legjobbakat!
Mi is így védekeztünk 1 évig, most babát akarunk és a második próbálkozós hónapban 25. napon elkezdtem barnázni, eltartott 3 napig, de csak reggelente volt valami, és csak a wc papíron látszott meg. 1 hétre rá csináltam egy tesztet, (mondván nekem még sosem volt ilyen, ráadásul nekem a 25. nap sosem jött meg, általában 36-43 napra jön meg) és már ha beágyazódás lett volna mutatnia kellett volna a tesztnek 1 héttel később valamit, de full negatív lett. Ekkor pár nap múlva úgy gondoltam, hogy talán túl erős teszttel (25-ös) csináltam, vetettem párommal egy 10-es erősségűt, mondván annak már mutatnia kellene, de semmi... Ez volt múlt hét hétfőn, pénteken pedig megjött..
Remélem te azért szerencsével jársz :)
Köszönöm hogy írtatok. Ma egész nap mindjárt megjön érzésem volt,de semmi.
Reggel,ha nem alszok el megint megcsinálom a 2. tesztet is.
Majd megírom az eredményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!