Lehetséges ez? Menzesz utáni 21. napon van ovulació?!
Figyelt kérdés
Menzesz utan vagyok 21 nappal,kb.34-36 naposak a ciklusaim és ma lett pozitiv az ovu teszt...hogy lehet ez?akkor kb.42 napra fog megjönni?!2014. aug. 10. 16:57
1/8 anonim válasza:
Menzeez első napja után? Mert akkor pont akkor van, mint máskor.
2/8 anonim válasza:
14 napot szamolj vissza a mensi elso napjatol.ha neked 34-36 naposak a ciklusaid akkor pont tokeletes a peteeresed!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen.menzesz 1.napja után.nem pont a ciklus közepén van peteérés?
2014. aug. 10. 17:03
4/8 anonim válasza:
No akkor az elejéről. Neked 34-36 naposak a ciklusaid. Ez azt jelenti, hogy 10-14 nappal a mesu előtt van ovulációd!! Nem, nem középidőben van! Nekem középidőben van, 28 napos ciklus, tankönyvi 14 napos luteális fázis (ovu utáni időszak). De nem mindenki ilyen, pl. Te sem.
Szal ma lett pozi, mondjuk holnap ovu. És a szokásos időben jön meg.
5/8 anonim válasza:
Nekem is mindig a 21. napon volt ovum, 35 napos ciklusal. Mensitől kell visszaszámolni 14-16 napot, és nem mensi után 14-16 napot :) Szóval hajráá!
6/8 anonim válasza:
nekem meg a 28 napos ciklusomnál lett a ciklus 20. napján ovum. persze én szoptattam, és mindennek ellenére sikerült teherbe esnem.jó az az ovu teszt. én amikor először használtam és rájöttem erre, elsőre összejött a baba
7/8 anonim válasza:
nekem 19-20.napon volt peteérésem mikor elősször használtam ilyen tesztet és abban a honapban megfogant a fiunk :) én sem gondoltam hogy ilyen későn van
8/8 anonim válasza:
a ciklus hosszodhoz tökéletes a 21 napi ovu :) hogy jött ki a 42 nap???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!